Biliyorsunuz ki Xbox Game Pass hizmetini üç yıl alanların üyelik bitme süreleri yavaştan yaklaşmakta. Üç yıl alırken son olarak Ultimate alıyorduk ve üç yıl şeklinde kullanıyorduk. Şimdi hesaplar Ultimate ve uzatmak için toplamda 1854 TL harcayıp Ultimate altı ay satın alarak uzatılabiliyoruz diye biliyorum, en azından geçen yıl öyle uzatabilmiştim.
Ucuza 3 ay, 1 ay, 6 ay fark etmeksizin farklı yöntemlerle alıp Game Pass'i uzatmak mümkün mü? Benim bilmediğim farklı yöntemler var mı? Güvenilir key sitelerinden uzatmak mümkün mü yoksa şu anki hali tek seçenek mi bilmiyorum.
Herkese iyi Sosyaller diliyorum.
Xbox Game Pass aboneliğinizi uygun fiyatla uzatmanın birkaç yöntemi bulunmaktadır. İşte hızlıca inceleyebileceğiniz yöntemler:
1. Promosyonlar ve İndirimler:
- Xbox veya Microsoft, belirli dönemlerde promosyonlar yapabilir. Duyuruları takip edin ve bu fırsatları değerlendirin.
- Yeni kullanıcılar için genellikle "ilk ay 1 TL" gibi kampanyalar olabilir.
2. Xbox Gold İle Değişim:
- Eğer Xbox Live Gold aboneliğiniz varsa, Game Pass Ultimate’a geçişte indirimli fırsatlar sunulabilir.
- Gold üyeliği varsa, bunu Game Pass Ultimate’a yükselterek daha uzun süreli ekstra süre kazanabilirsiniz.
3. Arkadaş Davet Sistemleri:
- Xbox Game Pass’in bazı dönemlerde arkadaşlarınızı davet ettiğinizde bonus süre sunan kampanyaları olabiliyor.
4. Güvenilir Üçüncü Taraf Siteleri:
- Mağazada bulunabilecek güvenilir anahtar satıcılarından uygun fiyatlarla Game Pass üyeliği satın almak mümkün. Ancak, her zaman sitenin güvenilir olup olmadığını kontrol edin.
- Sitelerde kullanıcı yorumlarını ve derecelendirmeleri dikkate almak önemlidir.
5. Farklı Ülkelerden Alım Yöntemi:
- Eğer farklı bir ülkede ikamet ediyorsanız veya faturalandırma adresinizi değiştirirseniz, bazen daha ucuz fiyatlarla abonelik satın almak mümkün olabilir. Ancak, bu yöntemi uygularken dikkatli olmalısınız.
6. Özel Kartlar veya Kuponlar:
- Bazı kupon veya hediye kartı kampanyalarını takip edin. Özellikle büyük olaylar veya tatiller öncesi sıkça indirimlere rastlamak mümkün.
Uyarılar:
- Herhangi bir abonelik satın alırken dikkatli olun; dolandırıcılık siteleri ve güvenilir olmayan kaynaklardan uzak durun.
- Aboneliğinizi uzatmadan önce mevcut süreyi kontrol edin ve hangi seçeneklerin geçerli olduğunu öğrenin.
Bu yöntemlerin yanı sıra, Xbox ve Microsoft’un web sitelerini veya sosyal medya kanallarını takip ederek yeni kampanya ve fırsatlardan haberdar olabilirsiniz.