Alex Mason

Yetkin
CoD: Black Ops 6 oynamak istiyorum. Ben şimdi Black Ops 6'yı oynadım sonra Microsoft'un sitesinden de iade edeceğim diyelim. Önceden zamsız fiyatı 209 TL iken iade ettiğimde. 2-3 gün sonra kartıma parayı ne kadar kullanmışsam kesip iade ediyordu.
Şimdi şartlar değişti mi ona göre 800 TL'lik Game Pass alacağım ve Black Ops 6'yı oynayıp iade edeceğim. 800 TL'yi kartıma iade edebilir miyim?

1764246293362.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Maddi durumum iyi sayılmaz. En basitinden Türkiye'de yaşıyoruz.
Bunlar parayla satilan ticari urunler, paran olmayinca alamiyorsun. Araba ya da telefon alamadigin gibi. Uzerine alinma, benim icin de gecerli tabii. Ucretsiz binlerce oyun var. Onlari oynayabilirsin. Ama ucretle satilan bir urunu de ucretsiz kullanmaya calismak cok uygun degil.

Çoğunuz garip garip emojiler atmışsınız. Türkiye şartlarında yaşıyoruz. Altı üstü basit bir soru sordum. Başlık şöyleydi aslında “Game pass Ultimate 800 tl verdikten sonra oyunu oynayıp iade ettiğimde para karta geçer mi?” Moderatör değiştirmiş. Türkiye şartlarında yaşıyoruz bu oyun falan en basiti ve Türk genci olarakta hakkediyoruz oyun oynamayı. Ama herkesin maddi durumu bir değil. Ben sadece bir soru sordum garip garip emojiler atmışsınız. Bu en basiti evine ekmek alamayanlar gecekondu da yaşayanlar var.