3ns4r

Gelişen
Problem başlıktaki gibi arkadaşlar. Xbox uygulamasında bu sebepten ötürü Wolfenstein, Call of Duty, Assassin's Creed gibi oyunları göremiyorum. Microsoft hesabının yaşını ayarladığımda problem çözülüyor ancak uygulamayı yeniden başlattığımda oyunları yine göremiyorum. Herhangi bir aile paylaşımı da bulunmuyor.

1749390356123.webp

Problem başlıktaki gibi arkadaşlar. Xbox uygulamasında bu sebepten ötürü Wolfenstein, Call of Duty, Assassin's Creed gibi oyunları göremiyorum. Microsoft hesabının yaşını ayarladığımda problem çözülüyor ancak uygulamayı yeniden başlattığımda oyunları yine göremiyorum. Herhangi bir aile paylaşımı da bulunmuyor.

Eki Görüntüle 153393
Microsoft hesabınızı yönetin yerinden yaşınızı değiştirince düzelecektir.

Bu makale işinize yarayacaktır: https://support.microsoft.com/tr-tr...ğiştirme-837badbc-999e-54d2-2617-d19206b9540a

Kaldırılması taraftarı değilim. O yaş sınırları bir sebebi var ki konuluyor. Yaşınızın yettiği oyunları oynayınız. Yaşınız gelince diğer oyunları oynayabilirsiniz.

Kaldırılması taraftarı değilim. O yaş sınırları bir sebebi var ki konuluyor. Yaşınızın yettiği oyunları oynayınız. Yaşınız gelince diğer oyunları oynayabilirsiniz.
Bazı oyunlara cidden gerekmiyor hocam. Call of Duty yerine Crash Bandicoot falan oynamayı kim ister.

Yaşınızı kaç yapıyorsunuz? Ve yaşı değiştirdikten sonra eski haline mi dönüyor?
18'den büyük yapıyorum. Önce düzeliyor, oyunları görebiliyorum. Sonra uygulamayı kapatıp açtığımda tekrar kayboluyorlar.