Bu arada takacağınız slot, PCIe 2.0 x1 hızında. Bu da demek oluyor ki maksimum 500 MB/sn hız alabilirsiniz. Pratikte biraz daha düşük olur.

Kaynak: https://tr.msi.com/Motherboard/B450M-PRO-M2-MAX/Specification

2 TB M.2 SSD olarak Kioxia Exceria G2 önerecektim ancak fiyatı 4.800 TL olmuş onun da...

Şunu alıp mevcut M.2 slotunuza takın, elinizdeki M.2 SSD'yi de dönüştürücüye takıp depolama olarak kullanın:

@osmanberk, Bu şekilde daha pahalıya geliyor, daha ucuza gelsin ve sadece veri depolayacağım derseniz attığım Lexar'ı tercih edin.
Hocam ben hem oyun ve depolama kullanıcam

@osmanberk, bu şekilde daha pahalıya geliyor, daha ucuza gelsin ve sadece veri depolayacağım derseniz attığım Lexar'ı tercih edin.

Hocam bu M.2 adaptör alıp kullansam mantıklı olur mu?

Son düzenleme:
Ben öyle düşünüyorum şu an

Hız açısından dediğim gibi SATA'nın da altına düşüyorsunuz ama dediğim gibi 2 TB diski alıp M.2 slotunuza takın, eski 1 TB olanı dönüştürücüye.

Ben öyle düşünüyorum şu an.

Hocam 1 kere alayım diyorum taksitle mantıklı mı sizce bir daha uğrasmayım diyorum.

Son düzenleme:

Hocam bunun orjinal olup olmadığını nasıl bakarım veya çabuk bozulabilir ilk defa bu marka duyuyorum o yüzden sordum

Son düzenleme:
Bu ürünün sahtesini daha önce hiç görmedim. Orijinaldir. CrystalDiskInfo ile Firmware numarasına bakarak anlaşılabilir. Onun dışında kendi yazılımı ile de anlaşılabilir.

Teşekkür ederim hocam en sonunda aldım ne olacaksa olsun yapacak bir şey yok zaten hep pahalı oluyor beni kaç sene götürür hocam.

Teşekkür ederim hocam en sonunda aldım ne olacaksa olsun yapacak bir şey yok zaten hep pahalı oluyor beni kaç sene götürür hocam.
10 bin kredi çektim öyle aldım içimde kalmasın dedim