@osmanberk, hayırlı olsun. Anakarttan dolayı yarı hızları alacaksınız, bunu belirtmiştim zaten.
Detaylar
Kim cevapladı?osmanberk
Uzman
@osmanberk, hayırlı olsun. Anakarttan dolayı yarı hızları alacaksınız, bunu belirtmiştim zaten.
Anladım hocam yine hızlı açsın yeter bana.
Hocam kaç sene götürür beni ileride zaten anakartı değiştirim
Son düzenleme:
Kaç sene götüreceği hakkında kesin bir şey diyemem, elektronik cihaz sonuçta. Bunu düşünmek için henüz çok erken, keyfini çıkartmaya bak.
Hocam bana göre abartı çünkü ben bu kadara ihtiyaç duymuyorum ancak sizin ihtiyacınız varsa abartı değildir. Tamamen ihtiyaca bakıyor yani. Ha fiyat olarak biraz tuzlu. 2 TB alıp daha iyi model alınabilirdi ama olsun, işinizi fazlasıyla görür diye düşünüyorum.
osmanberk
Uzman
Aldık bakalım soğutucu alıyım sizce hocam alırsam hangii önerirsinizHocam bana göre abartı çünkü ben bu kadara ihtiyaç duymuyorum ancak sizin ihtiyacınız varsa abartı değildir. Tamamen ihtiyaca bakıyor yani. Ha fiyat olarak biraz tuzlu. 2 TB alıp daha iyi model alınabilirdi ama olsun, işinizi fazlasıyla görür diye düşünüyorum.
Şu anlık alma, takıp kullan bi' öncelikle. Eğer sıcaklık açısından sorun olursa alırsın.
osmanberk
Uzman
Tamam hocam teşekür ederim ilk defa böyle bi çılgınlık yaptım zaten seneye fiyatlar artar iyiceŞu anlık alma, takıp kullan bi' öncelikle. Eğer sıcaklık açısından sorun olursa alırsın.
5 yıl garanti güzel bence bana göre hocam
Hayırlı olsun tekrardan, Kingston KC3000 falan önerecektim ancak 11.500 TL o da. En uygun ve mantıklı bulduğum için Patriot'u önereyim dedim. DRAM'i olsa daha iyi olurdu, maalesef yok. Maxio MAS1602A kontrolcüyle geliyor.
osmanberk
Uzman
Anladım hocam uygun aldım teşekkür ederim yine de işimi görsün yeter zaten 1 tbb SSD daha var benim bildiğiniz şu an başka bir şey bu paraya anakart ve işlemci alınabilir di sağlık olsun onlarda sonra alırım.
Hocam peki w11 devam ediyim yoksa w10 atsam PC ve hangi sürüm kullanırsam iyi olurHayırlı olsun tekrardan, Kingston KC3000 falan önerecektim ancak 11.500 TL o da. En uygun ve mantıklı bulduğum için Patriot'u önereyim dedim. DRAM'i olsa daha iyi olurdu, maalesef yok. Maxio MAS1602A kontrolcüyle geliyor.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-