Son düzenleme:
Hocam bana göre abartı çünkü ben bu kadara ihtiyaç duymuyorum ancak sizin ihtiyacınız varsa abartı değildir. Tamamen ihtiyaca bakıyor yani. Ha fiyat olarak biraz tuzlu. 2 TB alıp daha iyi model alınabilirdi ama olsun, işinizi fazlasıyla görür diye düşünüyorum.

Hocam bana göre abartı çünkü ben bu kadara ihtiyaç duymuyorum ancak sizin ihtiyacınız varsa abartı değildir. Tamamen ihtiyaca bakıyor yani. Ha fiyat olarak biraz tuzlu. 2 TB alıp daha iyi model alınabilirdi ama olsun, işinizi fazlasıyla görür diye düşünüyorum.
Aldık bakalım soğutucu alıyım sizce hocam alırsam hangii önerirsiniz

Anladım hocam uygun aldım teşekkür ederim yine de işimi görsün yeter zaten 1 tbb SSD daha var benim bildiğiniz şu an başka bir şey bu paraya anakart ve işlemci alınabilir di sağlık olsun onlarda sonra alırım.

Hayırlı olsun tekrardan, Kingston KC3000 falan önerecektim ancak 11.500 TL o da. En uygun ve mantıklı bulduğum için Patriot'u önereyim dedim. DRAM'i olsa daha iyi olurdu, maalesef yok. Maxio MAS1602A kontrolcüyle geliyor.
Hocam peki w11 devam ediyim yoksa w10 atsam PC ve hangi sürüm kullanırsam iyi olur

Son düzenleme: