29

Üstün
Makaleler
23
Selam. Hiz konusu cok derdim degil ama mumkunse DRAM'li ya da saglam diye anilan 512 veya 1024 GB bir M.2 diske ihtiyacım var. Piyasadan cok uzak kaldigim icin bütçe veremiyorum ama mumkun oldugunca ucuz olursa guzel olur.

TwinMOS Alpha Pro veya Exceria G2 tercih edilebilir.
Ayni fiyattaysa yazilimi olmasindan oturu G2 tercih ederdim şahsen.
@Caner Uncu Daha bilgili bu konularda.
Diski Linux'da kullanmayi planliyorum, yazilim zaten hic bir sekilde calismayacak :D
G2'nin zamanla hiz dusme vakalarindan korkuyorum da asli astari var mi bunun, Twinmos olan hakkinda ise en ufak bir fikrim yok.

Hazır indirime girmişken şunu alabilirsin:

Geçen bir konuda yazma hızı düşmesi sorunu vardı, format atmasını tavsiye ettim ve çözüldü sorun. Genel olarak böyle bir kronik soruna rastlamadım ama.

Hazır indirime girmişken şunu alabilirsin:

Satici hakkinda fikriniz, baska model oneriniz ve 512 icin oneriniz var mi acaba hocam?

Satıcı yorumlara da bakarsak güvenilir duruyor. TwinMOS konusunda internette pek bir şey yok. O yüzden net konuşmak istemiyorum. Donanımı belli, sitesinde yazmışlar da sadece donanıma bakıp bunu al demek pek içime sinmiyor.

DRAM'i yok ama şu modeli tavsiye edebilirim:

DRAM'li olan da şu var:

Onun dışında şu ürün de fena değil:

Kioxia Exceria Plus seviyesinde. DRAM de var.

Satıcı yorumlara da bakarsak güvenilir duruyor. TwinMOS konusunda internette pek bir şey yok. O yüzden net konuşmak istemiyorum. Donanımı belli, sitesinde yazmışlar da sadece donanıma bakıp bunu al demek pek içime sinmiyor.

DRAM'i yok ama şu modeli tavsiye edebilirim:

DRAM'li olan da şu var:

Onun dışında şu ürün de fena değil:

Kioxia Exceria Plus seviyesinde.
Adata Legend 710 kötü mü?