alcheeron

Uzman
Merhaba geçen hafta indirimlerden Acer A515-57 model laptop satın aldım 11.000 TL'ye i5 12450H modeli. Bu işlemcide başka bir alternatif bulamadım ve laptop 6 Nisan günü geldi 1 adet ölü pikseli var günlük kullanımda belli olmuyor fakat düz siyah renk olduğu zaman görebiliyorum. Değişim yapmıyorlar iade edersem de aynı konfigürasyonda bir bilgisayar alamayacağım sizce ne yapmalıyım?
Beni rahatsız etmiyor ama bazıları yayılabileceğinden bahsediyor. Cihaz bu arada kozmetik olarak 0 ayarında geldi ve herhangi başka bir kusuru yok.

Uygun fiyatlı diye görmezden gelmeyin. Ayrıca Ayıplı mal kapsamında neden değişim yapmıyorlar, daha çok yeni ürün? Yeni alınan ürünlerde 1 tane ölü pixel bir ayıplı mal sayılır. Ayrıca ölü pixel sayısı artma ihtimali var. 1 tane vardır, 2 sene sonra 4 tane olabilir. Bir de ölü pixelin çeşitleri var. Sıkışmış pixel de olabiliyor. Zamanında ben de Teknosa'dan laptop aldım, 1 tane ölü pixel çıktı. Aynı gün içerisinde geri götürdüm, 1 tane pixele bir şey yapamayız dediler. Müdürlerini çağırıp fırçaladım, ayıplı ürün dedim, birebir değişim yaptılar sıfır cihazla. Fiziksel mağazadan alınan ürünlerde, aynı gün içerisinde geri götürürseniz daha hızlı işleme alıyorlar.