Detaylar
Kim cevapladı?Elinde sadece kablosuzundan şikayetçi olduğun bir modemin varsa yanına Xiaomi AX3000t alıp ona OpenWrt kurup modemi köprü moduna aldıktan sonra routerı kablo ile modeme bağlayıp o şekilde interneti kullanabilirsin ben böyle kullanıyorum memnunum modemin bu sistemde tek görevi interneti routera aktarmak router ise ana cihaz oluyor.
Dosya Ekleri
Elinde sadece kablosuzundan şikayetçi olduğun bir modemin varsa yanına Xiaomi AX3000t alıp ona OpenWrt kurup modemi köprü moduna aldıktan sonra routerı kablo ile modeme bağlayıp o şekilde interneti kullanabilirsin ben böyle kullanıyorum memnunum modemin bu sistemde tek görevi interneti routera aktarmak router ise ana cihaz oluyor.
Hocam öneriniz için teşekkür ederim ancak o konuları pek bilmiyorum önereceğiniz bir modem var mıdır?
Hocam öneriniz için teşekkür ederim ancak o konuları pek bilmiyorum önereceğiniz bir modem var mıdır?
Keenetic Extra DSL alabilirsin ama attığım cihazı alırsan OpenWrt kurulumunda vs yardımcı olurum PC'ye uzaktan bağlanıp kurulumunu yaparım.
Keenetic Extra DSL alabilirsin ama attığım cihazı alırsan OpenWrt kurulumunda vs yardımcı olurum PC'ye uzaktan bağlanıp kurulumunu yaparım.
Hocam önerdiğiniz Xiaomi AX3000t alınır mı? Ve ben oyun indirirken diğer cihazların interneti kesiliyor Ethernet'le indirmeme rağmen hala oluyor bu modem sorunu çözer mi? (Kullandığım cihaz:ASUS DSL-N16)
Hocam önerdiğiniz Xiaomi AX3000t alınır mı? Ve ben oyun indirirken diğer cihazların interneti kesiliyor Ethernet'le indirmeme rağmen hala oluyor bu modem sorunu çözer mi? (kullandığım cihaz: ASUS DSL-N16)
Evet çözer ben aynı sebepten dolayı bu cihazı kullanıyorum.
Evet çözer ben aynı sebepten dolayı bu cihazı kullanıyorum.
Sağ olun hocam öneriniz ile Xiaomi AX3000t alacağım yardımınız için teşekkür ederim. Peki kurulum ile ilgili video veya rehber var mıdır?
Sağ olun hocam öneriniz ile Xiaomi AX3000t alacağım yardımınız için teşekkür ederim. Peki kurulum ile ilgili video veya rehber var mıdır?
Var ama istersen kurulumu bağlanıp ben yapayım daha rahat ve hızlı olur sen sadece internet sağlayıcısının verdiği kullanıcı adını ve şifreni PC'ye kaydet kurulum yaparken ona ihtiyacımız olacak.
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-