lobotomy

Becerikli
Yer
Kayseri
Uygun ve güvenilir DNS-NS bağlayabileceğim domain almak için site öneriniz var mıdır? "Hostinger.com" isimli bir site var, nasıl sizce?

En ucuz neredeyse oradan alın geçin bence.
Öneri isterseniz Güzel Hosting'den alabilirsiniz, en uygun fiyat genelde orada oluyor. Yıllardır kullanıyorum desteği ve sitesi de güzeldir.

Cloudflare. Domain konusunda lider bir firma. Ben başta sadece nameserver olarak Cloudflare kullanmıştım. Artık domainlerimi de oradan alıyorum. DNS adresleri bile çok güzel. 1.1.1.1 IP adresini almışlar var mı ya ötesi?

Cloudflare. Domain konusunda lider bir firma. Ben başta sadece nameserver olarak Cloudflare kullanmıştım. Artık domainlerimi de oradan alıyorum. DNS adresleri bile çok güzel. 1.1.1.1 IP adresini almışlar var mı ya ötesi?
Domain domaindir, domain firmasının sana sağladığı ekstra bir ayrıcalık yok. 5 dolarlık .com'a 10.5$ ödemenin lüzmu da yok.

.com ve .net GüzelHosting'te yeni müşterilere özel 100 TL.

DNS-NS yapma izni dediğin şey ns1.domain.com şeklinde özel nameserverler oluşturmaksa bunu her firmada yaparsın hostinge ihtiyacın yok.

Domain domaindir, domain firmasının sana sağladığı ekstra bir ayrıcalık yok.
İsmini vermeyeceğim bir Türk domain firması bana ait olmasına rağmen ICANN kaydını istediğim gibi düzenlememe izin vermeyince "Sattım" yalanı atarak farklı firmaya transfer etmiştim. Artık Domain konusunda bile seçiciyim. Daha önce de GoDaddy kullandım. Nameserver olarak Cloudflare kullanıyordum yine.

İsmini vermeyeceğim bir Türk domain firması bana ait olmasına rağmen ICANN kaydını istediğim gibi düzenlememe izin vermeyince "Sattım" yalanı atarak farklı firmaya transfer etmiştim. Artık Domain konusunda bile seçiciyim. Daha önce de GoDaddy kullandım. Nameserver olarak Cloudflare kullanıyordum yine.
Bu tercih ettiğin firmanın amatörlüğünden kaynaklanıyor, EPP kodunu alır transfer edersin. Köklü ve büyük firmaları tercih edersen başın ağrımaz, istersen Hindistan menşei'li bir firma tercih et.