Uyku getirmeyen yemek tavsiyesi

Günde minimum 6-7 saat uyu ki uykun gelmesin. Yemekle pek ilgisi yok. Ama illaki bir şey tüketeceğim dersen kafeinli içecekler tüket.

Yemekten sonra 1 redbull aç kafadan 2 saat daha götürür. Ama sonradan 2 saat daha götürsün diye 1 redbull daha sakın içme

Basit karbonhidratlardan, sekerli seylerden vesaire olabildigince kacin, uzun vadeli stabil enerji veren kaynaklari tuket. Protein, lif, saglikli yaglar ve kompleks karbonhidrat dengesini olustur.

Atiyorum bulgur pilavini tek basina yersen cok da dengeli olmaz; Ama bulgur pilavi + tavuk gogsu + salata + ayran gibi bir ogun gayet dengeli ve saglikli olur.

Yemekten sonra 1 redbull aç kafadan 2 saat daha götürür. Ama sonradan 2 saat daha götürsün diye 1 redbull daha sakın içme
Sagliksiz bir oneri. Bu icecekler enerji vermiyor gercekte, ayrica oldukca yuksek seker yukleri var. Redbull gibi yalanci enerji yerine saglikli kaynaklar ile gercek ve istikrarli bir enerji elde edilmeli.

Valla doğru ben bugün öğlen 1 tane açtım uykuyu def ediyor ama sonrasında rehavet çöküyor yine bir de hasta olacakmışım gibi hissediyorum şuan hapşırdım bir kaç kez. Yani sağlıksız olduğu konusunda %100 haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…