Uyurken dışarıdaki sesleri engellemek için kulaklıkla uyuyacağım. Kulaklıkta ise yüksek olmayan bir ses açıp dinlerim ama uygun kulaklığı bulamıyorum. Elimde Bluetooth bir kulaklık var ama yan olarak yatınca bayağı rahatsız ediyor. Yatarken rahatsız etmeyecek, kaliteli ve fiyat performans kulaklık önerir misiniz? İlla uyku için özel tasarlanmış olmasına gerek yok.
Detaylar
Kim cevapladı?sndwchmaker 51
Üstün
Gündelik kulaklıklar mutlaka yatarken rahatsız edecektir ve kulaklarınız için pek faydalı olmayacaktır. Kalitelerinden emin olmamakla birlikte şu tarz kulaklık bandanalara bakabilirsiniz:
Aslında bir ara bunu düşünüyordum. Ama biraz korkutucu geldiler. Sanki uyurken yüzümde bom diye patlayacaklar diye korkarım.Gündelik kulaklıklar mutlaka yatarken rahatsız edecektir ve kulaklarınız için pek faydalı olmayacaktır. Kalitelerinden emin olmamakla birlikte şu tarz kulaklık bandanalara bakabilirsiniz:
Gürültüyü engellemez ama uyurken çok yardımcı olur bu.Gündelik kulaklıklar mutlaka yatarken rahatsız edecektir ve kulaklarınız için pek faydalı olmayacaktır. Kalitelerinden emin olmamakla birlikte şu tarz kulaklık bandanalara bakabilirsiniz:
Doğru diyorsun Abi, zaten o dediğim kulaklığın uygun fiyatlısını da bulamadım; diğerine bakayım.Kardeşim normalde zaten kulak içi kulaklıklar, kulaklar için zararlıyken, sen bir de gece uyumak için mi takacaksın? Yapma Allah aşkına yazık kulaklarına yahu.
Doğru diyorsun Abi, zaten o dediğim kulaklığın uygun fiyatlısını da bulamadım; diğerine bakayım.
Ne kadar gürültü var yattığın ortamda? Güzel bir bluetooth hoparlör işini çözmez mi?
Ev yolun dibinde, bir de tam bir keko yuvası burası. Her gece müzik son ses geçiyorlar. Gece geç saatte yattığım için ev ahalisinin sesi fazla rahatsız etmez; hatta ev içinde ses yok. Ama sorun dışarıdan gelen ses. Pencere kapatınca ses olmuyor, ama malum yaz ayındayız, oda sıcak oluyor.Ne kadar gürültü var yattığın ortamda? Güzel bir bluetooth hoparlör işini çözmez mi?
Ev yolun dibinde, bir de tam bir keko yuvası burası. Her gece müzik son ses geçiyorlar. Gece geç saatte yattığım için ev ahalisinin sesi fazla rahatsız etmez; hatta ev içinde ses yok. Ama sorun dışarıdan gelen ses. Pencere kapatınca ses olmuyor, ama malum yaz ayındayız, oda sıcak oluyor.
Normal kulak tıkacı al kardeşim o zaman. Hem daha rahat olur, hem dışarıdan gelen sesi keser. Yüzücülerin kullandığı su ve ses geçirmez kulaklıklar var.
Yeni konular
-
-
-
-
PSU'dan hırıltı sesi geliyor, patlama riski veya sisteme zararı olur mu?
- fiqrettinbeni
-
MacBook Air M4'te kullanmak için yapay zekâ modeli önerisi
- kompetankedi
-
-