Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Antalya
Bilgisayari uyku moduna alıp dışarı çıktım eve geldiğimde açtım bilgisayarı ama monitöre görüntü gelmiyordu. Bu sorunu geçen senede yaşadım RAM'leri çıkar tak yaparak çözdüm ve monitöre görüntü geldiğinde Windows guncellestiriyor yazısı gelmişti. Yine aynısı oldu RAM'leri tak çıkar yapmama rağmen hâlâ görüntü gelmiyor.

@Recep Baltaş Hocam bakar mısınız ?

RAM'lerin slotlarını değiştirip BIOS pilini çıkarıp taktım sorun çözüldü.

Son düzenleme:
Bilgisayari uyku moduna alıp dışarı çıktım eve geldiğimde açtım bilgisayarı ama monitöre görüntü gelmiyordu. Bu sorunu geçen senede yaşadım RAM'leri çıkar tak yaparak çözdüm ve monitöre görüntü geldiğinde Windows guncellestiriyor yazısı gelmişti. Yine aynısı oldu RAM'leri tak çıkar yapmama rağmen hâlâ görüntü gelmiyor.

@Recep Baltaş Hocam bakar mısınız ?

RAM'lerin slotlarını değiştirip BIOS pilini çıkarıp taktım sorun çözüldü.
  • Bilgisayarınızı tamamen kapatın ve güç kablosunu prizden çıkarın.
  • Monitörün, güç kaynağının çalıştığından emin olun. Monitörü ve kablolarını kontrol edin.
  • Bilgisayarın içindeki kabloları ve RAM'leri çıkarın, tozları temizleyin ve yerine dikkatlice takın.
  • Farklı bir RAM slotu kullanarak yine tak çıkar işlemi yapın.
  • Eğer mümkünse, bir başka monitörle bilgisayarı test edin. Bu, sorunun monitörden mi yoksa bilgisayardan mı kaynaklandığını belirlemenize yardımcı olur.
  • Bilgisayarı açtıktan sonra F2 veya Delete tuşuna basarak BIOS ekranına girin. Ekranda bir şey görünüyorsa, sorun işletim sistemindedir.
  • Sorun devam ediyorsa, BIOS pilini çıkarıp birkaç dakika bekleyin, ardından tekrar takın. BIOS ayarları sıfırlanmış olur ve bazı durumlarda bu sorunu çözebilir.
  • Bilgisayar açıldığında eğer tekrar Windows güncellemesi gibi bir durumla karşılaşırsanız, güncellemeleri tamamlayın ve kontrol edin.

Bu adımları izleyerek sorununuzu çözmeyi deneyin. Eğer hala görüntü gelmiyorsa, ek bilgiler sağlayabilirsiniz.