Uzay montajın fayda ve zararları nelerdir?

Hocam birkaç ay kullanırım belki sonra bir kasa alırım. Kasa konusunda kararsızım. Attığım kasa fiyat olaark mantıklı geldi ama daha üst modellerden alınır mı? Emin değilim. O konu içinde ileride bir kasa önerisi konusu açacağım inşallah. Anakartım microatx o nedenle ATX bir kasa da almak istemiyorum çok boş görünür diye. Sistemi toplamama 2 parça kaldı. Kargo bekliyorum. Test ettikten bir süre sonra kasa alırım ama süre uzayabilir. Kasa toplama tecrübem de yok. @Ayhan Dönmez hocam sağ olsun bazı arkadaşların kasalarını bizzat topladı ben sistem alınca wpden bakmıyor bile. O nedenle bir süre kasasız idare edeceğim gibi.

@Enes Bölükbaşı, sorun olmaz. Sadece dikkatli kullan.
Vallahi hocam kenmdime güveniyorum da evdekilere güvenemiyorum.

Hocam senin sistemin bileşenleri ne? Baya güzelmiş sistem güle güle kullan.

Son düzenleme:

1. Sisteme daha rahat erişim, daha düşük bir sıcaklık. / Erken tozlanma.

2. Daha geç tozlanma, parçaların daha korunaklı olması.

3. Hayır. (Sistem kısmını 5. maddede açıkladım.)

4. Çarpılan olduğunu düşünmüyorum. Kısa devre olma ihtimali var. Denemeyin bence.

5. Kasa veya uzay montaj bir sistemde temizlik yapmazsanız evet, zarar görme ihtimali var. (En basitinden sıcaklıkların artması, PSU'nun tozdan tabiri caizse boğulması. Sonuçta sistemdeki çoğu parçanın temiz havaya ihtiyacı var.)

6. Vidalayın, vida yoksa bir şeyle sabitleyin illaki.

7. D501A, D502A, Ponos Ultra varken almazdım. Ek olarak İnventus üzerinden VG4202FL veya VG4202FLA modelleri de değerlendirilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…