Selam hocalarım. Bugün X hesabıma giriş yaptım. En son çok eskiden giriş yapmıştım ve gerçek adım gözüküyor görünen adda. Onu nasıl değiştirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sol üstten profil resminize tıklayın. Ardından profilinize girin. Sağda çıkan profii düzenle butonuna tıklayın. Oradan isim yazan yerden isminizi değiştirebilirsiniz.

@ ile başlayan kullanıcı adınızı değiştirmek için ise, yine sol üstten profil resminize tıklayın. Aşağı kaydırıp ayarlar & destek yazana tıklayın. Ayarlar ve gizliliğe girin. Hesabın>hesap bilgileri>kullanıcı adı bölümünden kullanıcı adınızı değiştirebilirsiniz.

Sol üstten profil resminize tıklayın. Ardından profilinize girin. Sağda çıkan profii düzenle butonuna tıklayın. Oradan isim yazan yerden isminizi değiştirebilirsiniz.

@ İle başlayan kullanıcı adınızı değiştirmek için ise, yine sol üstten profil resminize tıklayın. Aşağı kaydırıp ayarlar & destek yazana tıklayın. Ayarlar ve gizliliğe girin. Hesabın>hesap bilgileri>kullanıcı adı bölümünden kullanıcı adınızı değiştirebilirsiniz.

Bende profili düzenle değil profili ayarla diyor hocam.