Detaylar
Kim cevapladı?Scheriff
Uzman
Rekabetçi oyunlarda hesap kasıp satanlar oluyor, bazıları oyunları alıp 25 liraya insanlara kiralıyor.Bedava olan bir şey olsa ama emek vermiş olsam bunu satabilirim diye düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
ŞenolGüneş
Uzman
En basitinden Valorant'da sıfır hesap açıp rankını gümüş, altın vb. yaptığınızda bile 150-250 TL paralar kazanabiliyorsunuz. Tabii daha kolay yolları da vardır illaha ki.Bedava olan bir şey olsa ama emek vermiş olsam bunu satabilirim diye düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
spooky39023
Çalışkan
hocam neredeyse her şeyi satabilirsin. en basitinden bir valorant hesabı ya da x bir oyunun hesabı bile para edebiliyor. hiç tahmin etmediğin şeyler bile alıcı bulabiliyor. elinde boşta duran hesapları kolayca, itemsatış sayesinde paraya çevirebilirsin hocam.
Bedava olan bir şey olsa ama emek vermiş olsam bunu satabilirim diye düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
İtemsatış'ı genellikle oyun hesapları almak ıçın kullanıyorum hocam, daha güvenilir bir site gormedım, halen arada gırıp bir şeye ıhtıyaç oldugunda ılk tercıh ettıgım yer oluyor. Yakın tarihte, uzun suredır kullandıgım LoL hesabım vardı problemsız şekılde satmıştım.
10710
Uzman
Zamanında Epic Games üzerinden GTA 5, Farming Simulator 22 gibi büyük oyunlar aldıysanız bu hesaplar değerli oluyor diye biliyorum.Bedava olan bir şey olsa ama emek vermiş olsam bunu satabilirim diye düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Ayrıca Roblox oyununda çok kârlı al-satlar dönüyor.
Bedava olan bir şey olsa ama emek vermiş olsam bunu satabilirim diye düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
En basitinden FIFA 26 hocam. Daha yeni aldım, ortak erişim olarak. Sanırım bir hesap alıyorlar ve toplu olarak satıyorlar, offline oynayabiliyorsun. Diğer sosyal medya şeyleri var ama pek bilgim yok o konuda.
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-