Daffy Duck
Üstün
Klavye, mouse veya kulaklık alabilirsiniz.
Razer kulaklığım var, klavyem %50 klavye Redragon, ek olarak mouse Razer. Monitörler de tam kapasitede sıkıntı var. Acaba ışıklı RAM mi alsam diyorum XPG'nin 8x2 16.
Depolama mı alsam?
Eğer alan yetmiyorsa belki SATA SSD düşünebilirsin 500 GB'lık. Kalan parayla da başka bir ürün alırsın.
Evet öyle düşünüyorum, Samsung şunu düşündüm: https://www.hepsiburada.com/samsung-870-evo-500gb-560mb-530mb-sata-ssd-pm-HB000018XLEPEğer alan yetmiyorsa belki SATA SSD düşünebilirsin 500 GB'lık. Kalan parayla da başka bir ürün alırsın.
Kalana da ne istersem onu alacağım muhtemelen, ne düşünüyorsunuz? Satıcı ufak da olsa huylandırdı ama orijinaldir herhalde, sizce?Eğer alan yetmiyorsa belki SATA SSD düşünebilirsin 500 GB'lık. Kalan parayla da başka bir ürün alırsın.
Ve takımı zor mu satanın?Eğer alan yetmiyorsa belki SATA SSD düşünebilirsin 500 GB'lık. Kalan parayla da başka bir ürün alırsın.
Eğer kasada satayı takacak yer varsa dünyanın en kolay işi. Bakın kasa dedim, anakart değil.Evet öyle düşünüyorum, Samsung şunu düşündüm: https://www.hepsiburada.com/samsung-870-evo-500gb-560mb-530mb-sata-ssd-pm-HB000018XLEP
Kalana da ne istersem onu alacağım muhtemelen, ne düşünüyorsunuz? Satıcı ufak da olsa huylandırdı ama orijinaldir herhalde, sizce?
Ve takımı zor mu satanın?
Kasa böyle hocam.Eğer kasada satayı takacak yer varsa dünyanın en kolay işi. Bakın kasa dedim, anakart değil.
Satıcı orijinal Samsung hocam zaten. Takılışı da hiç zor değil. Kasanın içinde SSD için bir bölme varsa oraya yerleştiriyorsunuz daha sonra SATA kablosunun bir ucunu SSD'ye diğer ucunu da anakarttaki SATA girişine takıyorsunuz.Satıcı ufak da olsa huylandırdı ama orijinaldir herhalde, sizce?
Eğer kasada satayı takacak yer varsa dünyanın en kolay işi. Bakın kasa dedim, anakart değil.
Sonra PSU kablosunu diğer girişe takıyorsunuz bitti gitti oldu.Satıcı orijinal Samsung hocam zaten. Takılışı da hiç zor değil. Kasanın içinde SSD için bir bölme varsa oraya yerleştiriyorsunuz daha sonra SATA kablosunun bir ucunu SSD'ye diğer ucunu da anakarttaki SATA girişine takıyorsunuz.
Hocam satıcı Samsung değil.Satıcı orijinal Samsung hocam zaten. Takılışı da hiç zor değil. Kasanın içinde SSD için bir bölme varsa oraya yerleştiriyorsunuz daha sonra SATA kablosunun bir ucunu SSD'ye diğer ucunu da anakarttaki SATA girişine takıyorsunuz.
Onları internetten de öğrenirim yani, videolu daha anlatım vardır.Sonra PSU kablosunu diğer girişe takıyorsunuz bitti gitti oldu.
Satıcı orijinal Samsung hocam zaten. Takılışı da hiç zor değil. Kasanın içinde SSD için bir bölme varsa oraya yerleştiriyorsunuz daha sonra SATA kablosunun bir ucunu SSD'ye diğer ucunu da anakarttaki SATA girişine takıyorsunuz.
Sonra PSU kablosunu diğer girişe takıyorsunuz bitti gitti oldu.