Daffy Duck
Üstün
Şu mavi yazılı yer mağazanın adı olmuyor mu? Ben mi yanlış biliyorum?
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır.Eki Görüntüle 68488
Eki Görüntüle 68488
Kusura bakmayın hocam görmemişim. Yorumlarına bakacak olursak iyi gibi.
Hocam kasamın fotoğrafını da attım da demin görmediniz galiba, ne diyorsunuz ,olur mu?Kusura bakmayın hocam görmemişim. Yorumlarına bakacak olursak iyi gibi.
Hocam kasanın arkasını açın, aşağıdaki kısma yerleştirebilirsiniz.Hocam kasamın fotoğrafını da attım da demin görmediniz galiba, ne diyorsunuz ,olur mu?
Yani alayım, uyumludur değil mi?Hocam kasanın arkasını açın, aşağıdaki kısma yerleştirebilirsiniz.
Eki Görüntüle 68492
BitFenix Nova Mesh SE TG ARGB USB 3.0 Beyaz ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe kasam buHocam kasanın arkasını açın, aşağıdaki kısma yerleştirebilirsiniz.
Eki Görüntüle 68492
Kusura bakmayın hocam görmemişim. Yorumlarına bakacak olursak iyi gibi.
Yine ölçmekte fayda var hocam bence en iyisi kasanın arkasını açıp yuvayı ölçün. Attığınız SSD'nin boyutları bunlar:
Ne yapmamı önerirsiniz? Alacağım çünkü.Eki Görüntüle 68493
İyi gibi derken? Telefon Dünyası satıcısı için yapılan 1 yorum bile yok bu ürün adı altında.
2080 değerlendirme hepsinin toplamı mı oluyor o zaman tam bilmiyorum. Sağdaki değerlendirmelerden yola çıkarak söyledim.Eki Görüntüle 68493
İyi gibi derken? Telefon Dünyası satıcısı için yapılan 1 yorum bile yok bu ürün adı altında.