nowx 5

Başarılı
Merhaba,

N11 üzerinden dahili güç kaynağı (PSU) bulunan bir bilgisayar kasası satın aldım. Ancak sistem montajı sırasında bir uyumsuzluk fark ettim: Ekran kartım 24-pin (3x8-pin) güç bağlantısı gerektiriyor, fakat kasanın içindeki PSU'da sadece 16-pin (muhtemelen 2x8-pin veya 12VHPWR) güç çıkışı bulunuyor. Bu donanım uyumsuzluğu nedeniyle kasayı iade etmek istiyorum.
Kutu açılımı sırasında ön paneldeki koruyucu jelatin ufak bir şekilde yerinden çıktı, fanların üzerindeki jelatinleri ise tamamen söktüm. Kasada bunun dışında herhangi bir çizik, hasar veya montaj izi bulunmuyor. Kutu içeriği ve faturası tam.

N11 üzerinden "cayma hakkı" kapsamında iade süreci başlatsam, jelatinlerin sökülmüş olması satıcının iadeyi reddetmesine sebep olur mu? Daha önce elektronik ürünlerde benzer bir iade tecrübesi yaşayanların tavsiyelerini bekliyorum. Teşekkürler.

Bu arada ekran kartını takmak için demir plaketleri çıkarmak gerekiyor ya, onu da çıkarmıştım.

Sadece jelatini söktüysen sorun olmaz zaten yasal olarak inceleme hakkına sahipsin sonuçta çizik önceden kullanım gibi şeyleri jelatini sökmeden fark etmende çok zor.