KS KS Hielah Uzman Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 167 Çözümler 4 Beğeniler 111 30 Eylül 2024 #11 Thanos dedi: Direkt iade/değişim talep edin Genişletmek için tıkla... Değişim diye bir seçenek göremedim. 1689 dedi: İade etmeye çalış, Genişletmek için tıkla... Ürün hasarli çizik diye iadeye yollasam kullanıcı hatası gibi sacmalikla karsilasmak istemiyorum.
Thanos dedi: Direkt iade/değişim talep edin Genişletmek için tıkla... Değişim diye bir seçenek göremedim. 1689 dedi: İade etmeye çalış, Genişletmek için tıkla... Ürün hasarli çizik diye iadeye yollasam kullanıcı hatası gibi sacmalikla karsilasmak istemiyorum.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.905 Çözümler 160 Beğeniler 13.277 Yer United Kingdom 30 Eylül 2024 #12 Hielah dedi: Değişim diye bir seçenek göremedim. Ürün hasarli çizik diye iadeye yollasam kullanıcı hatası gibi sacmalikla karsilasmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Karşılaşmazsin.
Hielah dedi: Değişim diye bir seçenek göremedim. Ürün hasarli çizik diye iadeye yollasam kullanıcı hatası gibi sacmalikla karsilasmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Karşılaşmazsin.