Hielah

Uzman
Razer Xbox kolu sipariş etmiştim, yarım saat önce geldi fakat siyah bir çizik var RT tusunda. Mendille silmeyi denedim ama olmadı. 2. El olma ihtimali var mı?

Dosya Ekleri

• IMG_20240930_173915.webp
    IMG_20240930_173915.webp
    128,1 KB · Görüntüleme: 115
Fabrikada üretilirken veya pakete konulurken olmuş olabilir mi diye düşündüm de. Mendil ile biraz bastirmama rağmen gitmiyor. Satıcı Amazondu üstelik.

Razer Xbox kolu sipariş etmiştim, yarım saat önce geldi fakat siyah bir çizik var RT tusunda. Mendille silmeyi denedim ama olmadı. 2. El olma ihtimali var mı?
En çok Amazon'da iade ürünler dönüyor zaten, iade/değişim ne olursa her şeyi iade alıyorlar, ama aldıkları ürünüde geri satıyorlar.

En çok Amazon'da iade ürünler dönüyor zaten, iade/değişim ne olursa her şeyi iade alıyorlar, ama aldıkları ürünüde geri satıyorlar.
Gerçi Vatan, Mediamark gibi firmalar da bunu yapıyor ama, bunlar iade ürün satıp, iade almamak için adamı uğraştırıyorlar.

Fabrikada üretilirken veya pakete konulurken olmuş olabilir mi diye düşündüm de. Mendil ile biraz bastirmama rağmen gitmiyor. Satıcı Amazondu üstelik.
Bazı kargo firmaları kargolara kötü bakıyor. Ama yazılanlara göre ikinci el olma ihtimalide var mış. Ben çok küçük olduğundan çok sıkıntı etmezdim fakat ikinci el olmasından rahatsız olduysanız iade edebilirsiniz.

Mümkün. Daha öncesinde Amazon'dan bir tıraş makinesi satın almıştım ve bana ulaştığında makine kullanılmış gibiydi. İçinize sinmediyse geri yollayabilirsiniz.
Hangisini seçeceğim bilemedim.

Bazı kargo firmaları kargolara kötü bakıyor. Ama yazılanlara göre ikinci el olma ihtimalide var mış. Ben çok küçük olduğundan çok sıkıntı etmezdim fakat ikinci el olmasından rahatsız olduysanız iade edebilirsiniz
Ucuz da değil 5 bin TL verdim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-09-30-19-11-41-327_com.amazon.mShop.android.shopping.webp
    Screenshot_2024-09-30-19-11-41-327_com.amazon.mShop.android.shopping.webp
    84,7 KB · Görüntüleme: 81
Hangisini seçeceğim bilemedim.

Ucuz da değil 5 bin TL verdim.
İade etmeye çalış, bazı kafalar Amazon çok güvenilir ordan aldıysan sorun olmaz kafasıyla yaşıyor fakat Amazonda ikinci el ürün gelme olasılığı aşırı yüksek, koşulsuz iade saçmalığı yüzünden .

Ayrıca aldığınız gamepadde overpriced.