Hielah
Uzman
Kargoda oluşmuş olabilir. Çok küçük.Razer Xbox kolu sipariş etmiştim, yarım saat önce geldi fakat siyah bir çizik var RT tusunda. Mendille silmeyi denedim ama olmadı. 2. El olma ihtimali var mı?
Var.Razer Xbox kolu sipariş etmiştim, yarım saat önce geldi fakat siyah bir çizik var RT tusunda. Mendille silmeyi denedim ama olmadı. 2. El olma ihtimali var mı?
En çok Amazon'da iade ürünler dönüyor zaten, iade/değişim ne olursa her şeyi iade alıyorlar, ama aldıkları ürünüde geri satıyorlar.Razer Xbox kolu sipariş etmiştim, yarım saat önce geldi fakat siyah bir çizik var RT tusunda. Mendille silmeyi denedim ama olmadı. 2. El olma ihtimali var mı?
Gerçi Vatan, Mediamark gibi firmalar da bunu yapıyor ama, bunlar iade ürün satıp, iade almamak için adamı uğraştırıyorlar.En çok Amazon'da iade ürünler dönüyor zaten, iade/değişim ne olursa her şeyi iade alıyorlar, ama aldıkları ürünüde geri satıyorlar.
Bazı kargo firmaları kargolara kötü bakıyor. Ama yazılanlara göre ikinci el olma ihtimalide var mış. Ben çok küçük olduğundan çok sıkıntı etmezdim fakat ikinci el olmasından rahatsız olduysanız iade edebilirsiniz.Fabrikada üretilirken veya pakete konulurken olmuş olabilir mi diye düşündüm de. Mendil ile biraz bastirmama rağmen gitmiyor. Satıcı Amazondu üstelik.
Hangisini seçeceğim bilemedim.Mümkün. Daha öncesinde Amazon'dan bir tıraş makinesi satın almıştım ve bana ulaştığında makine kullanılmış gibiydi. İçinize sinmediyse geri yollayabilirsiniz.
Ucuz da değil 5 bin TL verdim.Bazı kargo firmaları kargolara kötü bakıyor. Ama yazılanlara göre ikinci el olma ihtimalide var mış. Ben çok küçük olduğundan çok sıkıntı etmezdim fakat ikinci el olmasından rahatsız olduysanız iade edebilirsiniz
Hangisini seçeceğim bilemedim.
Ucuz da değil 5 bin TL verdim.
İade etmeye çalış, bazı kafalar Amazon çok güvenilir ordan aldıysan sorun olmaz kafasıyla yaşıyor fakat Amazonda ikinci el ürün gelme olasılığı aşırı yüksek, koşulsuz iade saçmalığı yüzünden .Hangisini seçeceğim bilemedim.
Ucuz da değil 5 bin TL verdim.