İletilen ve ileten mail adresi uzantısı, uzantı blocklama ya da otomatik spama düşme durumu olabilir, farklı bir mail adresi belirt oraya göndersinler. Benim maile mesela indirim bildirimleri geliyor ama bazen gmail tarafından dosyalar gelmiyor, farklı bir mail adresi açıp oraya ilet, yeni adrese göndersinler ya da telefon numarana url linki olarak göndersinler.

İletilen ve ileten mail adresi uzantısı, uzantı blocklama ya da otomatik spama düşme durumu olabilir, farklı bir mail adresi belirt oraya göndersinler. Benim maile mesela indirim bildirimleri geliyor ama bazen Gmail tarafından dosyalar gelmiyor, farklı bir mail adresi açıp oraya ilet, yeni adrese göndersinler ya da telefon numarana URL linki olarak göndersinler.

Dediğiniz gibi arayıp durumu izah ettim. Başka bir mail adresi verdim ve gönderdiklerini söylediler, 20 dakika oldu halen gelen bir şey yok...

Dediğiniz gibi arayıp durumu izah ettim. Başka bir mail adresi verdim ve gönderdiklerini söylediler, 20 dakika oldu halen gelen bir şey yok...

O zaman telefon numarana mesaj olarak iletmeleri gerek, şimdilik başka çözüm yolu gözükmüyor. Kendi kendine mail gönderip kontrol et sorun senden kaynaklı olmasın.

@X99 sorunu çözdüm. Yine PttAVM kaynaklı garip bir çözüm.
Uygulama üzerinden fatura görüntüleme kısmı yok, bana atılan mail de gelmiyor onlar tarafından hiçbir şekilde, 4 farklı mail denedim.

İnternet üzerinden web sitesine girerseniz orada siparişlerim kısmında faturalar kısmı var, maile gönder tuşuna basarsanız ancak o şekilde geliyor tarafınıza fatura...

@X99 sorunu çözdüm. Yine PttAVM kaynaklı garip bir çözüm.
Uygulama üzerinden fatura görüntüleme kısmı yok, bana atılan mail de gelmiyor onlar tarafından hiçbir şekilde, 4 farklı mail denedim.

İnternet üzerinden web sitesine girerseniz orada siparişlerim kısmında faturalar kısmı var, maile gönder tuşuna basarsanız ancak o şekilde geliyor tarafınıza fatura...

Ben iş yerim için PTT ile çalışıyorum, bahsettiğin sorunu hiç yaşamadım, uygulama üzerinden faturaya tıkladığım zaman telefonum yazıcı programı ya da PDF görüntüleyici ile direkt açıyor faturayı, sorunun senin arayüz ya da sisteminle ilgili de olabilir, sorunun çözüldüğüne sevindim.