Detaylar
Kim cevapladı?Steam üzerinden aylık almak istiyorum. FC25, FC24 sınırsız mı?
Eki Görüntüle 167844
Dahil olan spor oyunları bunlar görünüyor.
Bütün EA oyunlarını oynayabiliyorsunuz. Ayrıca bence Steam üzerinden EA Play almak yerine Xbox Game Pass alırsanız daha iyi olur. Çünkü içerisinde EA Play de barındırıyor. Tek eksisi oyunları Steam üzerinden oynayamamanız.
Bütün EA oyunlarını oynayabiliyorsunuz. Ayrıca bence Steam üzerinden EA Play almak yerine Xbox Game Pass alırsanız daha iyi olur. Çünkü içerisinde EA Play de barındırıyor. Tek eksisi oyunları Steam üzerinden oynayamamanız.
Game Pass'da PC icin hangisi versıyon alınmalı
PC Game Pass versiyonu hocam. 209 TL fiyatı.
Hocam steam üzerinden alsam fc24 fc25 sınırsız oynaya biliyormuyum?PC Game Pass versiyonu hocam. 209 TL fiyatı.
Hocam Steam üzerinden alsam FC24 FC25 sınırsız oynaya biliyor muyum?
Üyeliğiniz boyunca sınırsız iki platformda da. Fakat üyeliğiniz bittiğinde oynayamazsınız.
FC 25 için 10 saatlik deneme süresi var diye biliyorum, FC 26 çıkınca sınırsız olacaktır. FC 24'te ise süre sınırı yok, abonelik devam ettikçe erişebiliyorsunuz.Steam üzerinden aylık almak istiyorum. FC25, FC24 sınırsız mı?
Eki Görüntüle 167844
Dahil olan spor oyunları bunlar görünüyor.
Onu nasıl oyrene bilirim fc25 saat var mı yokmuFC 25 için 10 saatlik deneme süresi var diye biliyorum, FC 26 çıkınca sınırsız olacaktır. FC 24'te ise süre sınırı yok, abonelik devam ettikçe erişebiliyorsunuz.
EA SPORTS FC™ 25 Çıkış Tarihleri ve Erken Erişim - Resmi Site
EA SPORTS FC™ 25 tüm dünyada 27 Eylül 2024’te çıkıyor. 20 Ağustos’a kadar EA SPORTS FC™ 25 Ultimate Sürüm ön siparişi verin, Ultimate Team bonusları* elde edin.
Burada yazıyor ama FC 26 çıktığında muhtemelen 10 saat sınırı kalkar. Her sene öyle oluyordu.
FC25 tamamen EA Play'e geldi. Saat sınırı yok.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-