Wraith Esports Üzerinden ekipman alınır mı?

Wrt32

Becerikli
Sorun yaşayan ya da bozulunca teknik destek ekibi nasıl yardım ediyor ve memnun musunuz sorun yaşadınız mı?
Ve sizce fiyat çok mu ucuz bence F/P gibi ve uzun gider mi?
  • Kulaklık: TANGZU Wan'er S.G II IEM
  • Mouse: ATK Dragonfly A9 Wireless
  • Kontrolcü: Fantech Revolver III Oyun Kolu

Wraith sitesinden alınabilir güvenli bir site sadece satış sonrası desteği kötü olabiliyor.

Wraith'ten bir ürün alırsın o ürün ister bozuk olsun ister çalışır olsun 14 gün hakkın olsa bile kutusu açılmış olduğu için iade edemezsin. THH'ye başvurup aylarca beklersin.

Öyle saçma sapan kanunları ihlal eden kuralı olması çok saçma cidden.

Wraith'ten bir ürün alırsın o ürün ister bozuk olsun ister çalışır olsun 14 gün hakkın olsa bile kutusu açılmış olduğu için geri iade edemezsin. THH'ye başvurup aylarca beklersin.
Açıkçası kulaklığı almamaları normal. Mouse ve gamepad için aynısını diyemiyorum. Ben de oradan A9 Plus ve Waner 2 Red Lion alacağım. Stok bekliyorum. Üzücü, ne diyebilirim ki...

@Trina @Simon kulaklık konusunda yardımcı olabilir onun dışında normal A9 modelinden bahsediyorsanız indirim koduna swar yazarak alabilirsiniz biraz bekleyin kontrolcülere bakayım.

Ben wraithtten ürün alınmasına karşıyım. Sattığı ürünler evet Türkiyede bulunmuyor ama satış sonrası desteği çok kötü. Ve stok sorunu var. Mesela bir mouse'a karar kılıyorsun, bir bakıyorsun bitmiş. Ne zaman stok geleceğide belli değil.

Ben mouse aldım sorun yaşamadım ama iade/değişim süreçlerinde katı kuralları var. Onları göze alırım diyorsan alabilirsin.

Açıkçası kulaklığı almamaları normal. Mouse ve gamepad için aynısını diyemiyorum. Ben de oradan A9 Plus ve Waner 2 Red Lion alacağım. Stok bekliyorum. Üzücü, ne diyebilirim ki...
Kulaklığı test edip kendi kulak pisliğini bırakıp geri yollamalarını biliyorlar ama? En azından temizle öyle geri gönder.

Bu kontrolcü fiyatına göre gayet güzel hall effect bir kontrolcü bence bakılabilir onun dışında A9 normal mouse modelini swar kodunu kullanarak alabilirsiniz onun dışında IEM hakkında bilgili kişileri etiketledim onlar yardımcı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…