KS KS Wrt32 Becerikli Katılım 22 Nisan 2026 Mesajlar 155 Beğeniler 56 26 Mayıs 2026 #21 Unlishimaide dedi: Wraith tercih etmelisin o zaman. Arıza yaşarsan 14-20 gün bekletirler ama çözerler bence. Ben de Wraith'den IEM kulaklık ve mouse alacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam siz alınca bilgilensirebilir misiniz?
Unlishimaide dedi: Wraith tercih etmelisin o zaman. Arıza yaşarsan 14-20 gün bekletirler ama çözerler bence. Ben de Wraith'den IEM kulaklık ve mouse alacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam siz alınca bilgilensirebilir misiniz?
Unlishimaide Becerikli Katılım 15 Nisan 2026 Mesajlar 457 Beğeniler 225 26 Mayıs 2026 #22 Wrt32 dedi: Hocam siz alınca bilgilensirebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Beni bekleme derim. En az 1 ay var almama. İşe girersem daha fazla.
Wrt32 dedi: Hocam siz alınca bilgilensirebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Beni bekleme derim. En az 1 ay var almama. İşe girersem daha fazla.
T Trina Becerikli Rezonans Katılım 4 Şubat 2026 Mesajlar 272 Beğeniler 143 26 Mayıs 2026 #23 Unlishimaide dedi: Bir arkadaş PUBG'de sorun yaşıyordu. Benim de yaşamam olası mı? FPS hikayeli oyun karışık demiştik. Genişletmek için tıkla... Oyunla alakalıydı o, çözüldü sonra.
Unlishimaide dedi: Bir arkadaş PUBG'de sorun yaşıyordu. Benim de yaşamam olası mı? FPS hikayeli oyun karışık demiştik. Genişletmek için tıkla... Oyunla alakalıydı o, çözüldü sonra.