Yüzük kutusunun içinde geliyor al geç kutuyu napacan :D
Yüzük kutusunu ne yapacak, evlenme teklifi mi edecek :D XTX'i düzeltebildin mi? @troken

Yine de İncehesap'tan Tray alırsa sıkıntı yaşayacağını çok sanmıyorum, sıkıntı anında da ilgileneceklerdir. Ben olsam riske atmazdım orası ayrı. N11'deki Tray'cilerden almazdım ama, 7800x3D-9700x alacaksam DFS'den alırdım. 9950x3D için bu topa girmezdim açıkçası. Firmanın insafına kalıyorsun, AMD bakmıyor.

Son düzenleme:
Bir sıkıntıdan ziyade, güven sorunu mevcut. Fotosunu attığım 105 derece işlemciyi izopropille sıfırdan farksız yapıyorsun, sonra yüzük kutusu ile gönderirsin istediğine. Firma güveni önemli burada. Vatan-İncehesap gibi yerlerden alırdım direkt kendi satıcısı olması koşulu ile.

2 Eylül'de servise ulaştıda. Haberim yok ne yaptıklarına dair. 21 iş günü içerisinde sonuçlanır diyor.
Termal pad yine yenilemeyecekler ki, bir de MX-4 ile değişip gönderecekler. Aynı sonuç olmazsa iyi.

2 Eylül’de servise ulaştı da, haberim yok ne yaptıklarına dair. 21 iş günü içerisinde sonuçlanır diyor.
Ben kendi kartımı açtım, MX-6 ile değiştim idareten, pump out vesaire yok ama hotspot 95'ten 80-85'e düştü, kart sıcaklığı 74-75'ten 70'lere geriledi, yani gelişme var. Ama padler özelliğini yitirdiğinden +6-8 derece VRAM Temp koydu, temas sorunu da mevcut değil. Senin kart için de konuşursak PTM 7950 + termal padler ile totalinin değişmesi gerekli, bu dediğim olmadıkça sorun yaşarsın. Benim kartın da durumu çok iç açıcı değil şu anda. @troken

Aynı sonuç olursa eğer THH kararını beklerim. Kazanacağımı düşünüyorum.
Bu dediğimi yapmadıkları müddetçe aynı sıkıntı olur. MX-4 pump out yapıyor, MX-6 biraz daha iyi ama o da çok uygun değil. Bu tarz yüksek derecelere ulaşan kartlara PTM şart diyebiliriz şu anda, termal padleri de sıfır değişeceksin. Ben değişmedim +10 derece koydu direkt temas sorunu olmamasına rağmen.

Bu bir sorun mu değil, 60 olacağına 70 75 olsun VRAM'ler, çok problem olmaz. Mining yapmıyorsun sonuçta.

XTX VRAM ve Hotspot olarak sıcak bir kart, dediğimi yaptırmadığın müddetçe sıkıntı yaşarsın gibime geliyor. @troken

Garanti bu dediğimle ilgilenmiyor, TR'de bu işle ilgilenen 3-5 kişi var, bazısı MX-6 kullanıyor, bazısı Kryonaut Extreme kullanıyor. PTM 7950 alıp kartı adamlara götür, birkaç saatte müsaitse sen de başında bekleyerek alırsın kartı, test de ediyorlar, bu saatten sonra termal macun devri bitti kartlara. Aliexpress'ten orjinal satıcıdan alabilirsin bu forumda da önerilmişti bir tanesi, sıkıntı yaşamazsın. Niye bu kişilere seni yönlendiriyorum, çünkü putty kullanmanı istemem pad kullanmanı isterim, putty ayrı bir dert, acemi adam beceremez onu. Termal padleri de 3-4 farklı kalınlıkta alacaksın, bu adamlara vereceğin parayı da geçecek. @troken

Aynı sonuç olursa eğer THH kararını beklerim. Kazanacağımı düşünüyorum.
Garantide bu dediğim adımlardan hiçbiri yapılmıyor, 105 dereceye vuran karta ısı sorunu yok diyip MX-4 ile değişip yolluyorlar sadece.

Son düzenleme:
Garanti bu dediğimle ilgilenmiyor, TR'de bu işle ilgilenen 3-5 kişi var, bazısı MX-6 kullanıyor, bazısı Kryonaut Extreme kullanıyor. PTM 7950 alıp kartı adamlara götür, birkaç saatte müsaitse sen de başında bekleyerek alırsın kartı, test de ediyorlar, bu saatten sonra termal macun devri bitti kartlara. Aliexpress'ten orjinal satıcıdan alabilirsin bu forumda da önerilmişti bir tanesi, sıkıntı yaşamazsın. Niye bu kişilere seni yönlendiriyorum, çünkü putty kullanmanı istemem pad kullanmanı isterim, putty ayrı bir dert, acemi adam beceremez onu. Termal padleri de 3-4 farklı kalınlıkta alacaksın, bu adamlara vereceğin parayı da geçecek. @troken
Alıp götürürüm hocam sıkıntı yokta, kartın değişimini istediğim için bu şekilde yapıyorum şuan. Değişimini yaparlarsa da stokta yok bu model 9070 XT istedim.
Garantide bu dediğim adımlardan hiçbiri yapılmıyor, 105 dereceye vuran karta ısı sorunu yok diyip MX-4 ile değişip yolluyorlar sadece.
Bende extra olarak montaj hatası olduğu için değişimini yapacaklar mı bakalım bekliyorum.

Alıp götürürüm hocam sıkıntı yokta, kartın değişimini istediğim için bu şekilde yapıyorum şuan. Değişimini yaparlarsa da stokta yok bu model 9070 XT istedim.

Bende extra olarak montaj hatası olduğu için değişimini yapacaklar mı bakalım bekliyorum.
Senin sıkıntın vida falan eksik diyordun, padler de özelliğini yitirmiş belli ki, senin kartta temas sorunu da olabilir bir tık, hotspot dizginleyemiyorsun o yüzden. Eğer tüketici heyeti ile uğraşacaksan uğraş ama nihayetinde sonuç alamazsan dediğim gibi yapmak zorundasın. Bu süreç de biraz uzun bilgin olsun, 3-5 ayı bulabilir belki. Garanti mümkünatı yok sana direkt versin 9070 XT. Heyet yolu ile ikna olacaklardır.

Son düzenleme:
Senin sıkıntın vida falan eksik diyordun, padler de özelliğini yitirmiş belli ki, senin kartta temas sorunu da olabilir bir tık, hotspot dizginleyemiyorsun o yüzden. Eğer tüketici heyeti ile uğraşacaksan uğraş ama nihayetinde sonuç alamazsan dediğim gibi yapmak zorundasın. Bu süreç de biraz uzun bilgin olsun, 3-5 ayı bulabilir belki. Garanti mümkünatı yok sana direkt versin 9070 xt. Heyet yolu ile ikna olacaklardır.
Karar benim lehime çıkmaz ise dediğiniz gibi yapacağım zaten. THH başvurumda stokta bulunuyorsa aynı model ile değişim istedim. Bulunmuyorsa da 9070 XT istedim.

Karar benim lehime çıkmaz ise dediğiniz gibi yapacağım zaten. THH başvurumda stokta bulunuyorsa aynı model ile değişim istedim. Bulunmuyorsa da 9070XT istedim.
Tekrar belirtirsin konu özelinde ya da yeni konu açarak, ben de merak ettim sonucu doğrusu. Ama kartı daha fazla dolaştırma garantide, THH senin lehine sonuçlandırması lazım, garantisi hala devam ediyordu birkaç ayı kalmıştı attığın fotoya göre. Bir sorun var ve düzeltilemiyor yani, kartı da o şekilde kullanman mümkün değil yük altında.

Düzeltilememe sebebi de bizim yetkili servislerin yetersizliği dediğim gibi, ver bu servislerin eline PTM 7950, bir de en kral termal padleri, bak bakalım bir daha sorun oluyor mu. TR'de iş adamı olsam bu adımı hayata geçirirdim, zaten vergi affı da var.

Karar benim lehime çıkmaz ise dediğiniz gibi yapacağım zaten. THH başvurumda stokta bulunuyorsa aynı model ile değişim istedim. Bulunmuyorsa da 9070 XT istedim.
Bu ülkede parayı veren düdüğü çalıyor yani, ya da böyle THH ile uğraşman lazım, GPU tarafında garanti ile sonuç alabilen görmedim açıkçası direkt olarak donanımsal hasar yoksa ki sende yok, senin sorunun net belli aslında, anlattığım gibi olmalı, öyle anlaşılıyor çünkü tabloya baktığında. Donanımsal hasar vesaire olsa sana bir üst modeli falan da teklif edebiliyorlar ücreti mukabilinde.