Yeniçocuk 3

Üstün
Yer
Orodruin
Merhaba, USB hub alacağım. Temu üzerinden alınır mı? Yoksa farklı yerden mi alayım? Kablo takıldığı halde RJ-45 portuna taktığım halde algılamıyor; bu sebepten alacağım. (Sürücü kurulu ama çalışmıyor, kablo sağlam). 2 USB girişi olduğundan USB 3.0 portu çoğaltıcıya ihtiyacım olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, USB hub alacağım. Temu üzerinden alınır mı? Yoksa farklı yerden mi alayım? Kablo takıldığı halde RJ-45 portuna taktığım halde algılamıyor; bu sebepten alacağım. (Sürücü kurulu ama çalışmıyor, kablo sağlam). 2 USB girişi olduğundan USB 3.0 portu çoğaltıcıya ihtiyacım olacak.
Bütçe ne kadar? Ben genelde Amazon üzerinden alıyordum (RJ 45 soketi olmayan laptopu kullandığım zamanlar)

Amazon, Hepsiburada gibi yerlerden sipariş verseniz olmaz mı? Temu'da ne olacağı belli olmuyor. Kaçlı alacaksınız?

Temu'da lokasyon değişince stokta yok dedi ve olmadı. Olur tabii ki. 2-4 yeterli olur sanırım. Fazla giriş gerek olmaz.

Ben hiçbir siparişimi Temu'dan vermiyorum. Uygulama tasarımı bile dolandırıcı alışveriş siteleri gibi gözüküyor.

İlk ülkeye geldiği zaman vermiştim. O zamanlar bayağı geç geliyordu kargolar.

Bütçe ne kadar? Ben genelde Amazon üzerinden alıyordum (rj 45 soketi olmayan laptopu kullandığım zamanlar)

1000₺ yeterli olur mu bütçe olarak. 2-3 slot 3.0 yeterli olur. 2 tane var diğerine takınca 1 tane kalacak ona da kablosuz fare/klavye takıyorum. Boş yuva kalmıyor.