Çalışacağını sanmıyorum. Witcher 1 motoru genel olarak optimizasyon özürlü. Bu sistemde bol bol çökecektir. Ayrıca iki gün içerisinde (internet hızı nasıldır bilmiyorum) indirmesi ve modlamasıyla uğraşmak yerine, MagiPack Games üzerinden hataları düzeltilmiş 5-6 oyun da indirebilir. MyAbandonware göre korsan (yani satışı olan oyunları da) paylaştığından bağlantısını bırakmıyorum. Ama genel olarak eski oyunları (sistemle uyumlu) olacak oyunları paylaşıyorlar.
Sistem gereksinimleri böyle yazıyor ama bilemedim inandırıcı gelmedi. İnternet hızım 2 Mbps.
Ekran Görüntüsü (51).webp

Sistem gereksinimleri böyle yazıyor ama bilemedim inandırıcı gelmedi. İnternet hızım 2 Mbps.
Eki Görüntüle 146524
Witcher 1 sistem gereksinimlerinden bağımsız, kullandığı motor aslında Strateji oyunlarında kullanılan bir motor. CD Projekt RED ilk kendi motorlarını Witcher 2 ile yapıyor. O oyunu çıktığı dönemlerde korsan edinmiştim, sistemin ağzına sıçıyordu. Witcher 3 ile motoru istedikleri kıvama getiriyorlar. Seri aslında dengesiz olduğundan Witcher 1 çok geri plana atılır.

Witcher 1 optimizasyon sorunları dışında, başlarda oynama mantığını anlatamadığından da çoğu kişi salar. Tuşa basılı tutarsın ve doğru zamanda yani turuncu simgede tekrar tıklarsın. Galiba böyleydi. Ben de ilk oynayınca çözemedim ve video izleyerek anlamıştım. Birinin göstermesi gerekiyordu.

İkinci sorun Witcher 1 normal ve üstü zorlukta oynarsan, çoğu yaratığı öldürmek için yağ vb. uğraşman gerekiyor. Bunlar ile uğraşmak biraz daha zor ve haritalar arasında sürekli git gel yaparak yürüdüğünden, koşma modu gibi şeyler var. Vakit harcarım diyorsan böyle oynamanı önerirdim. Ama ben oyunun düzgün performanslı çalışacağını sanmıyorum. Bol bol çökecektir. PCGW sayfasından ince ayar falan yapman gerekiyor.

Bana soracak olursanız en iyi hikaye anlatımı Witcher 1'indir. Ben Witcher 3, 3 kere baştan başlayıp 150 saat civarında hep Baron kısmında saldım. Asla bitiremedim. Witcher 1 ve 2. oyunu iki kere bitirdim. Witcher 2 daha dar koridor olduğundan ve büyücülerin evren hikayesi ilgimi çektiğinden oynamıştım. Witcher 1 ve 2. oyunda Geralttan çok dünyanın hikayesi hep ilgimi çekmiştir. Witcher 3'de başlarda bunu yansıtamadığından veya seviye odaklı görev sistemi odağımı bozduğundan salmış olabilirim.

Şu indirme linklerinin yanında rıp ISO diye şeyler var. Onlar ne?

Peki hocam NFS MW hangileri daha iyi 2005 mi 2012 mi?

Hocam NFS: MW 2005 Redux yazarsanız çıkar zaten. Lite versiyonu sisteminiz için daha iyi. Normal Redux versiyonu grafikleri vs de geliştirmişler, gereksiz yoruyor sistemi.

Hocam NFS: MW 2005 Redux yazarsanız çıkar zaten. Lite versiyonu sisteminiz için daha iyi. Normal Redux versiyonu grafikleri vs de geliştirmişler, gereksiz yoruyor sistemi.
MagiPack Games sürümü daha iyi. Hataları düzeltilmiş ve ekstra ince ayarlar ile geliyor.

https://www.magipack.games/need-for-speed-most-wanted-black-edition-2005/