2TB SSD bakıyorum. Bütçem 4000-8000TL arası. Aşağıdaki SSD'leri buldum. Her birinin artılarını ve eksilerini yazarak hangisini tercih etmem gerektiğini söyler misiniz?
Kriterler: Uzun ömürlü olsun, oyunlar için iyi olsun. Kronik sorunlu olmasın.
Kingston KC3000.
Kingston Renegade.
Kingston NV3.
Kioxia Exceria Pro.
SanDisk Extreme.
Samsung 990 EVO Plus.
Samsung 990 EVO.
Samsung 990 Pro (fiyat sınırını aşıyor ama fazla para verip almaya değer mi?)
Samsung PM9a1a.
Samsung 970 EVO Plus.
Samsung 980 Pro.
Samsung 980.
Samsung 970 Pro.
Samsung 970 EVO.
2TB SSD bakıyorum. Bütçem 4000-8000TL arası. Aşağıdaki SSD'leri buldum. Her birinin artılarını ve eksilerini yazarak hangisini tercih etmem gerektiğini söyler misiniz?
Kriterler: Uzun ömürlü olsun, oyunlar için iyi olsun. Kronik sorunlu olmasın.
Kingston KC3000.
Kingston Renegade.
Kingston NV3.
Kioxia Exceria Pro.
SanDisk Extreme.
Samsung 990 EVO Plus.
Samsung 990 EVO.
Samsung 990 Pro (fiyat sınırını aşıyor ama fazla para verip almaya değer mi?)
Samsung PM9a1a.
Samsung 970 EVO Plus.
Samsung 980 Pro.
Samsung 980.
Samsung 970 Pro.
Samsung 970 EVO.
üç tane model var KC3000, Renegade, Excaria PRO tavsiyem: eğer kingston alacaksan KC3000 yerine Renegade daha mantıklı fakat ben olsam Excaria PRO alıp geçerim daha uygun ve bu kingston ssd'lerle yarışıyor.
Yanıtlarda Exceria önerilmiş. Ben Kioxia markasını bilmiyorum kaliteli bir marka mı? Exceria'nın bir eksisi var mı? Kingston daha iyi diyorsanız daha fazla para verip Kingston alırım.
Yanıtlarda Exceria önerilmiş. Ben Kioxia markasını bilmiyorum kaliteli bir marka mı? Exceria'nın bir eksisi var mı? Kingston daha iyi diyorsanız daha fazla para verip Kingston alırım.
İsteklerine göre Kioxia fazlasıyla yeterli. Gayet bilindik bir marka. Toshiba'nin alt markasıydı fakat sonrasında ayrıldılar sanırsam. Japon menşeli bir firma.