Uzun süre kullanmak istiyorsanız ve büyük olmasın diyorsanız minimum S24 bakmalısınız. iPhonelar çok daha pahalı.Evet benim için en büyük sıkıntı telefonun büyük olması. Redmi 8 bu yönden bana çok çektirdi. Acaba eski iPhone modellerinden birine mi yönelsem. Ne diyorsunuz?
Detaylar
Kim cevapladı?Th3RealKayseriLee 40
Üstün
Evet benim için en büyük sıkıntı telefonun büyük olması. Redmi 8 bu yönden bana çok çektirdi. Acaba eski iPhone modellerinden birine mi yönelsem. Ne diyorsunuz?
Dediğiniz cihaz aralığında SE 2022 var. Ha ben olsam o fiyat aralığında S23 128 GB alırdım hem kompakt bir cihaz hem de hala kullanışlı diye düşünüyorum. (Param olsa alacağım 2.el cihazlardan birisi)
Açıklamayı okuyunca özellikle küçük kısmında S24-S25, özellikle de S25 aklıma geldi. 20 bin bütçede ise Honor 400'e bir göz atın. Yine büyük olsa da en kibar o var.
S23 belki olur da SE 2022 saçmalık olur. Özellikle de ömür isteyen birisi için çok yanlış tercih.Dediğiniz cihaz aralığında SE 2022 var. Ha ben olsam o fiyat aralığında S23 128 GB alırdım hem kompakt bir cihaz hem de hala kullanışlı diye düşünüyorum. (Param olsa alacağım 2.el cihazlardan birisi)
Aslında uzun gider de şarjı memnun etmez.S23 belki olur da SE 2022 saçmalık olur. Özellikle de ömür isteyen birisi için çok yanlış tercih.
- Makaleler
- 2
Konuya gelen cevaplar için teşekkür ederim. Sanırım bütçeyi biraz daha toparlamam gerek. Küçük olması en büyük isteğim. Çünkü artık cebime sığmayacak telefon taşımak istemiyorum. Bu gerçekten sinir bozucu.
Küçük ve uzun ömürlü bir telefon için en az 30-35000'TL'lik bir bütçeniz olması lazım
Evet, kesinlikle. İşlemci olarak yeterli fakat özellikle pil ve geriye kalan özelliklerde üzer.
- Makaleler
- 10
A serisi almayın fason üretim saçmalıktan ibaret cihazlar. Eğer gerçekten uzun ömür istiyorsanız S serisine bakmanız gerekli. S23 FE ya da S24 FE olabilir.
megatronn 9
Üstün
Haklısınız. Bütçe yazmamak olmaz. Benim hatam. 20.000 diyelim o zaman bütçe için.
20-25 bandına yurt dışı iPhone 15 bulunabilir ama ne kadar alınır tartışılır.