Marvel / DC değil de böyle polisiye çizgi roman öneriniz var mı? Böyle okudukça okuyasım gelecek, akıp götürecek.

Polisiye çizgi roman pek bilmiyorum. Ama isterseniz Sherlock Holmes serisi, veya Agatha Christie tarafından yazılmış kitaplara göz atabilirsiniz.

Sherlock Holmes ile Arsen Lüpen(Arsène Lupin) öneririm. Hatta Arsène Lupin'in Netflix'te dizisi var ve aşırı güzel. Kesinlikle izlemeni tavsiye ederim. Diğer Sherlock Holmes dizisi veya filmi zaten biliniyordur herhalde onu söylememe gerek yok. :)

Sherlock Holmes ile Arsen Lüpen(Arsène Lupin) öneririm. Hatta Arsène Lupin'in Netflix'te dizisi var ve aşırı güzel. Kesinlikle izlemeni tavsiye ederim. Diğer Sherlock Holmes dizisi veya filmi zaten biliniyordur herhalde onu söylememe gerek yok. :)

Sherlock Holmes‘un çok güzel çizgi romanları var.

Benim de aklıma gelen bir çizgi roman olmadı bu türde. @NoobSoldier26'ın dediği şeylere bakabilirsiniz. Ben şahsen Sherlock Holmes'ü tercih ediyorum.

Polisiye çizgi roman pek bilmiyorum. Ama isterseniz Sherlock Holmes serisi, veya Agatha Christie tarafından yazılmış kitaplara göz atabilirsiniz.

Linkli şekilde atma şansınız var mı? Ben pek anlayamadım da.

Son düzenleme:

Bunlar çizgi roman değil mi, normal roman değil. Sherlock Holmes Kutulu Set (4 Kitap) : Ian Edginton, I. N. J. Culbard, Sir Arthur Conan Doyle, Kutlukhan Kutlu: Amazon.com.tr: Kitap Bir de bu nasıldır?

Bir de derecelendirmesi neden 2,7 acaba? :unsure: