Marvel / DC değil de böyle polisiye çizgi roman öneriniz var mı? Böyle okudukça okuyasım gelecek, akıp götürecek.
Son düzenleyen: Moderatör:
Marvel / DC değil de böyle polisiye çizgi roman öneriniz var mı? Böyle okudukça okuyasım gelecek, akıp götürecek.
readcomicsten bulabilirsiniz, bir çok serinin orada çizgi romanı var.Marvel / DC değil de böyle polisiye çizgi roman öneriniz var mı? Böyle okudukça okuyasım gelecek, akıp götürecek.
Sherlock Holmes ile Arsen Lüpen(Arsène Lupin) öneririm. Hatta Arsène Lupin'in Netflix'te dizisi var ve aşırı güzel. Kesinlikle izlemeni tavsiye ederim. Diğer Sherlock Holmes dizisi veya filmi zaten biliniyordur herhalde onu söylememe gerek yok.![]()
Benim de aklıma gelen bir çizgi roman olmadı bu türde. @NoobSoldier26'ın dediği şeylere bakabilirsiniz. Ben şahsen Sherlock Holmes'ü tercih ediyorum.
Polisiye çizgi roman pek bilmiyorum. Ama isterseniz Sherlock Holmes serisi, veya Agatha Christie tarafından yazılmış kitaplara göz atabilirsiniz.
Linkli şekilde atma şansınız var mı? Ben pek anlayamadım da.
Arsen Lüpen - 8 Kitap Takım
Bir Maurice Leblanc eseri olan Arsen Lüpen - 8 Kitap Takım en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.dr.com.tr
Arsen Lüpen Seti - 3 Kitap Takım
Bir Maurice Leblanc eseri olan Arsen Lüpen Seti - 3 Kitap Takım en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.dr.com.tr
Bir de derecelendirmesi neden 2,7 acaba?Arsen Lüpen - 8 Kitap Takım
Bir Maurice Leblanc eseri olan Arsen Lüpen - 8 Kitap Takım en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.dr.com.tr
Arsen Lüpen Seti - 3 Kitap Takım
Bir Maurice Leblanc eseri olan Arsen Lüpen Seti - 3 Kitap Takım en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.dr.com.tr