Merhaba, programın sahibi benim. Bu programın yaptığı şeyi insanlar çok karıştırıyor, oysa ki programda sadece mod kurulumlarını kolaylaştırmak için otomatik kurulumlar ekledim. Örneğin DLSS Enabler gibi birçok oyunda devasa FPS artışı sağlayan modlarda ince ince ayar yapmaya gerek kalmadan kolay bir şekilde kurulum gerçekleştirebiliyorsunuz. Fakat insanlar ne yazık ki FPS'i arttıran durumu benim yarattığımı düşünüyorlar. Buna açıklık getirelim, bu program sadece kurulum yapıyor ve diğer insanların yaptığı modlar aracılığıyla oyunlarınızda FPS arttırıyor.
Youtube kanalımı zaten incelerseniz bu işi çok çok uzun süredir yaptığımı anlayabilirsiniz. Bu zamana kadar hiçbir şekilde insanların başına kötü bir şey getirecek riskli hareketlerde (programlara virüs koyma gibi) bulunmadım. Olabildiğince insanlara yardım etmek ve onlara DLSS Enabler'ı tanıtmak istedim. Çünkü bu mod resmen birçok eski sisteme çok güzel FPS'ler kazandırıyor.
Bu programı birçok büyük Youtuber ile paylaştım. Bir video hazırlar gibi, uzunca ve samimi metinler yazıp duyurmak istedim. Fakat hiçbirinden geri dönüş alamadım. Görmediğim bu destek beni çok üzerken,
Recep Baltaş bana mail yoluyla geri dönüş sağladı. O kadar mutluyum ki, kelimeleri bile buraya dökemeyecek kadar heyecanlıyım hala. Detayları paylaşamıyorum ama güzel şeyler olacağından eminim. Hatta diğer "sevdiğim" dediğim kanallara o kadar sinirliyim ki, en ufak bir cevabı bile çok gördüler. Fakat
Recep abi ilgilenip mesaj attı.
Program şu an açık kaynakta duruyor. Diğer arkadaşların da dediği gibi "açık kaynak olsa bile şüphe edeceksin" durumu geçerliliğini taşıyor. Bu yüzden size burada "ben çok güvenilirim, bakın
Recep Baltaş bile ilgileniyor benimle" diye sizlere laf satamam. Eğer programı indirecekseniz açık kaynak olarak yayımladığım kodları tek tek inceleyip, veyahut kodları yapay zekaya atıp "bu projeye kasıtlı olarak virüs koyulmuş mu?" tarzı sorular sorup cevabınıza ulaşabilirsiniz.
Zaten eğer çok fazla bu tür modlamalarla ve .ini dosyası modifikasyonuyla vesaire uğraşıyorsanız programı kullanmanıza gerek yok. Direkt olarak DLSS Enabler'ı manuel olarak kendiniz kurabiliyorsunuz. Yani programı kullanmakta asla zorunlu değilsiniz. Tamamen zaman kazanmak için ve her şeyi bir arada görmenizi sağlamak için bu programı geliştirdim.
Özetle güvenip güvenmemek tamamen size kalmış diyebilirim. Program açık kaynak olduğu için her şey şeffaf. Araştırın, sorun varsa da kullanmayabilirsiniz. Öneri ve isteğinize de her zaman açık olduğumu belirtmeliyim