denizius

Uzman
Kuzenim Valorant'ı kendi istemcisi üzerinden yüklemiş ama uygulama açılış ekranında kalıyordu. Ben de internetten Secure Boot çözümlerine falan baktım, yaptım, 2 kez silip yükledim ama fayda etmedi. Şu an siyah ekranda kalıyor.

İlk başlarda bir tane hata aldım o da: VAN9003 hatası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenlik duvarını kapatıp valorantı yönetici olarak başlatın hocam.

Reddit konusunda valorantın güvenlik duvarından dışarıda tutulması gerektiği söylenmiş.

Ayrıca son güncellemeden sonra böyle bir uyarı da paylaşmışlar bilginize:

VALORANT Açılma Sorunları (10.05 Yaması)
Son yamadan sonra VALORANT açılmıyor veya siyah ekranda kalıyorsa önce bilgisayarını yeniden başlatmayı dene. Bu işe yaramazsa, grafik sürücülerini temiz bir şekilde yeniden yüklemen sorunu çözebilir. Biz bir çözüm üzerinde çalışırken umarız bu sana yardımcı olur.

Güvenlik duvarını kapatıp Valorant'ı yönetici olarak başlatın hocam.

Reddit konusunda Valorant'ın güvenlik duvarından dışarıda tutulması gerektiği söylenmiş.

Ayrıca son güncellemeden sonra böyle bir uyarı da paylaşmışlar bilginize:

Valorant açılma sorunları (10.05 yaması)
Son yamadan sonra Valorant açılmıyor veya siyah ekranda kalıyorsa önce bilgisayarını yeniden başlatmayı dene. Bu işe yaramazsa, grafik sürücülerini temiz bir şekilde yeniden yüklemen sorunu çözebilir. Biz bir çözüm üzerinde çalışırken umarız bu sana yardımcı olur.

Grafik sürücülerini nasıl temiz bir şekilde yüklerim az önce DDU indirmeye çalışırken backdoor yiyordum.

Grafik sürücülerini nasıl temiz bir şekilde yüklerim az önce DDU indirmeye çalışırken backdoor yiyordum.

1759077291895.webp
EU Tuşuna basın

Sağ olun hocam deneyip bildireceğim.

Eki Görüntüle 188666 EU tuşuna basın.

Aynı sitede backdoor var hocam.