Valorant AFK sistemi çok abartılı değil mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S C O
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 181
  • Etiketler Etiketler
    valorant

S C O

Uzman
Makaleler
1
Yav ağa, şu oyundan iyice bıkkınlık geldi; Valorant’tan bahsediyorum. İki gün önce oyuna girdim, babam beni yanına çağırdı. Yanına gittim, konuşmamız 1–2 saniye sürdü ve hemen PC’nin başına döndüm.

Ama AFK kaldım diye ceza yedim. Daha önce de AFK’dan uyarılarım vardı; şimdi ise 3 gün boyunca rekabetçi maça giremiyorum. O kadar saçma bir sistemleri var ki insanın kafayı yiyesı geliyor. Yani alt tarafı 2 saniyeliğine kalktım.

Ben eğlence için girdiğim oyunda internet yüzünden 1 aya yakın yemiştim.
Normal olarak sildim oyunu zaten oyun oynamak için giriyorum onda da gereksiz ceza yemek sinir ediyor insanı.

Sizde oynamayın şu oyunu artık Şu oyundan yediden yetmişe herkes nefret ediyor cümleye "bıktım" ile başlıyor yine oynuyorsunuz. AFK bırak oyunda CS kadar hile dolu neredeyse. Tanıdığım birisi en basit hile alıp 1 ay yasaklanmamıştı mesela. Onun haricinde oyuna düzgün içerikte gelmiyor. İyice yeni skin ve yeni karakter döngüsüne bağladı oyun.

Sıkıntılı bir sistem değil? Önce birkaç defa uyarı yiyorsun ve cezaların gittikçe artıyor. Ben internet yüzünden bir maçı yarısında terk etmek zorunda kaldım ve hiç ceza yemedim. Bu cezalar kademeli olarak artıyor yani. İşiniz varsa girmeyeceksiniz bu kadar basit. Kimse kimsenin 30-40 dakikasını çöp edip cezasız kalamaz.

Ben direkt takım arkadaşlarınızın sizi anında rapora tuttuğunu düşünüyorum. Solo girerseniz toxic kitleye denk gelirsiniz. Arkanızdan hemen "Aaaaa Seyç afk rapor atın" diyen bir kitlenin etkisi olmuştur. 4-pre ile girenlerin hiç bu durumu yaşadığını görmedim. Ama tek başına giren bir arkadaş, AFK kalmaktan ağır ve abartılı cezalar aldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…