NeonCircuit
Uzman
Şu hatayı bir türlü çözemedim ne yaptıysam. Nasıl düzeltebilirim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Düzelttim. Valorant exe uyumluluklarının tiklerini kaldırdım birde şu video işime yaradıEki Görüntüle 225296
Bende şu an böyle ama oyuna girdiğimde açıyor. Bir de Secure Boot ve TPM açık mı onları kontrol edin. Bunun için windows arama kısmına msinfo32 yazıp bakın Güvenli önyükleme durumu diye geçer. TPM.msc yazın oradan da TPM açık gözüküyor mu bakın.
Hee hizmetler olabilir onu yapmadım ama sildim şimdi geri yüklüyorum gene olmazsa bunu yaparım.Muhtemelen Vanguard sıkıntı yaratıyor olabilir ya hizmetlerde manuel gözüküyor kapalı konumda ya da yüklendiği sıra arızalı olmuştur. İlk olarak Vanguard'ı kaldırıp yeniden başlatıp tekrardan yükletip öyle girin yine aynısını yaparsa bu sefer hizmetlerden otomatiğe alıp servisi başlatıp öyle girin.
Yaptım olmadı.
Üçüncü mesajdaki yöntemi dene. Bu da olmazsa Vanguard'ın dosya konumuna gidip vgtray.exe dosyasını yönetici olarak çalıştır.Hee hizmetler olabilir onu yapmadım ama sildim şimdi geri yüklüyorum gene olmazsa bunu yaparım.
Yaptım olmadı.
Hizmetlerden vgc'i açtınız mı ? Otomatik olucak
Yok yok hiç biri olmuyor oyun açılmıyor. Ya bir de siz denesenize sizde de oluyor mu muhtemelen sunucu hatası gibi bir şey.Muhtemelen Vanguard sıkıntı yaratıyor olabilir ya hizmetlerde manuel gözüküyor kapalı konumda ya da yüklendiği sıra arızalı olmuştur. İlk olarak Vanguard'ı kaldırıp yeniden başlatıp tekrardan yükletip öyle girin yine aynısını yaparsa bu sefer hizmetlerden otomatiğe alıp servisi başlatıp öyle girin.
Yok yok hiç biri olmuyor oyun açılmıyor. Ya bir de siz denesenize sizde de oluyor mu muhtemelen sunucu hatası gibi bir şey.
Yok yok hiçbiri olmuyor oyun açılmıyor. Ya bir de siz denesenize sizde de oluyor mu muhtemelen sunucu hatası gibi bir şey.
Yok yok hiçbiri olmuyor oyun açılmıyor. Ya bir de siz denesenize sizde de oluyor mu muhtemelen sunucu hatası gibi bir şey.
Allah Allaaah yok hocam burda asla denemediğim kalmadı. Hizmetlerden kapatıyorum öyle aç diyorum yok bir de geri açıyor vgcyi
son çare format onu da şu an yapamam geç saat oldu onun için en az 3-4 saat uğraşmam gerekecek neyse