Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NeonCircuit

Uzman
Şu hatayı bir türlü çözemedim ne yaptıysam. Nasıl düzeltebilirim?

Ekran görüntüsü 2026-02-07 211826.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Muhtemelen Vanguard sıkıntı yaratıyor olabilir ya hizmetlerde manuel gözüküyor kapalı konumda ya da yüklendiği sıra arızalı olmuştur. İlk olarak Vanguard'ı kaldırıp yeniden başlatıp tekrardan yükletip öyle girin yine aynısını yaparsa bu sefer hizmetlerden otomatiğe alıp servisi başlatıp öyle girin.

Muhtemelen Vanguard sıkıntı yaratıyor olabilir ya hizmetlerde manuel gözüküyor kapalı konumda ya da yüklendiği sıra arızalı olmuştur. İlk olarak Vanguard'ı kaldırıp yeniden başlatıp tekrardan yükletip öyle girin yine aynısını yaparsa bu sefer hizmetlerden otomatiğe alıp servisi başlatıp öyle girin.
Hee hizmetler olabilir onu yapmadım ama sildim şimdi geri yüklüyorum gene olmazsa bunu yaparım.

Vanguard'ı sistem tepsisinden kapatıp aç.
Yaptım olmadı.

Yok yok hiç biri olmuyor oyun açılmıyor. Ya bir de siz denesenize sizde de oluyor mu muhtemelen sunucu hatası gibi bir şey.

Hizmetlerden vgc'i açtınız mı ? Otomatik olucak
Yok yok hiç biri olmuyor oyun açılmıyor. Ya bir de siz denesenize sizde de oluyor mu muhtemelen sunucu hatası gibi bir şey.