1589

Üstün
Makaleler
2

Bir baktım, arkadaş şöyle bir şey oynuyordu. Oyuna bir baktım, map'lerin hepsi aynı hatta spike çözerken elimize aldığımız cihazın bile görüntüsü aynı. Çizimler, karakter tasarımları bile aynı. Tek fark daha renkli olması.

Rezalet değil mi?

Valorant'ta çalışan geliştiriciler burada çünkü ondan benzerlikler var.

Valorant yapan geliştiriciler de burada çalışıyor. Ama bence özgün olsalar çok daha iyiymiş. Youtube'da bi içerik üreticisinde izlerken gördüm. Tutmaz bu oyun ben söyleyeyim.
Ben Valve'nin Deadlock ne olur acaba onu merak ediyorum.

Bu arada map tasarımlarından yeteneklere kadar aynısı olmuş. Gereksiz bi maceraya atılış, Riot dava bile açabilir (bir şey çıkmaz ama) açar yani.

Valorant yapan geliştiriciler de burada çalışıyor. Ama bence özgün olsalar çok daha iyiymiş. Youtube'da bi içerik üreticisinde izlerken gördüm. Tutmaz bu oyun ben söyleyeyim.

Bu arada map tasarımlarından yeteneklere kadar aynısı olmuş. Gereksiz bi maceraya atılış, Riot dava bile açabilir (bir şey çıkmaz ama) açar yani.
Deadlock çıkış yapamadan ölecek. Beta playteste davet edildim ve baya boş oyun.

Valorant'ta çalışan geliştiriciler burada çünkü ondan benzerlikler var.
Resmen birebir kopyası.

Bu genel kanının sebebi nedir? CS2'yi de Valorant'ı da oynuyorum ve ikisinin birbirine üstün yanları yok :D

Evet, ikisi de kötü CS'nin antihile sistemi, Valorant'ın mermi sapma oranı adamlar ıskala diye ilk mermiye sapma oranı koymuş 2 sininde eşleştirme sistemi birbirinden kötü, sesli sohbete asla önlem alamıyorlar her maç dini, ırki, ailevi değerler havada uçuşuyor.