Makaleler
62
Yer
Amerika Birleşik Devletleri
Şöyle bir kapak resmi tasarladım. YouTube Valorant canlı yayınlarında kullanılacak. Nasıl olmuş? "ByNoGame" logosu normalde aklıma yoktu. Fakat arkadaş resmi biraz doldurmamı isteyince ekleyiverdik. Neon'un tam sağına bulabilirsem "3D Valorant" logosu ekleyeceğim. Tabii bu kesinlikle olması gereken bir şey değil bana göre.

1753641027141.webp

ByNoGame logosunu kaldırırsak:

1753641427292.webp

Not: Ortadaki kırmızı yazı olmayacak.

Son düzenleme:
Şöyle bir kapak resmi tasarladım. YouTube Valorant canlı yayınlarında kullanılacak. Nasıl olmuş? "ByNoGame" logosu normalde aklıma yoktu. Fakat arkadaş resmi biraz doldurmamı isteyince ekleyiverdik. Neon'un tam sağına bulabilirsem "3D Valorant" logosu ekleyeceğim. Tabii bu kesinlikle olması gereken bir şey değil bana göre.

Eki Görüntüle 167622

ByNoGame logosunu kaldırırsak:

Eki Görüntüle 167630

Not: Ortadaki kırmızı yazı olmayacak.
Elinize sağlık hocam, bana arka plan biraz sade geldi. Zaten söylenmiş maplerden birini koyabilirsiniz arka plan için. Onun dışında sadece şık duruyor bu haliyle.

Daha fazla ışık parıltı falan eklenebilir. Hatta ışığa boğun kapak fotoğrafını. Neon olduğu için sarı mavi ışık , yıldırım tarzında aydınlatmalar kullan. Parlak kapaklar daha çok ilgi çeker.