İnceleme Valorant deneyimim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xalvorath
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 999
  • Etiketler Etiketler
    valorant
Senin optimizasyon da ilginçmiş. Bende CS'de smoke atınca 80 FPS oluyor ama valoda aynı anda 4-5 skill atılmadığı sürece neredeyse hiç kasmıyor.
FPS ile optimizason aynı şeyler değil ya.

İsterse 800 FPS alsın, aptal aptal drop giriyorsa optimizasyon vasattır.

@xalvorath CTRL ile merminin bir gram alakası yok.

3 yıl aktif oynadım ama 1 yıldır düzgün oynamıyorum 3-4 ayda bir maç atıp siliyorum. Hevesim kalmadı...

Evet o kısmı çözemedim, 60 FPS droplu şekilde laptopta oynarken günde 8 9 saat oynardım sistem dizdim bir şeyler yaptım şimdi ise oyun yüklü bile değil.

Düşük elo da çok fazla smurf yok brom her iyi oynayan kişiye smurf dediğiniz için öyle bir algı oluşuyor, düşük eloda öyle tipler ile denk geldim ki o maç 45 vuruyor sonraki maç 3 vuruyor.

FPS ile optimizason aynı şeyler değil ya.

İsterse 800 FPS alsın, aptal aptal drop giriyorsa optimizasyon vasattır.

@xalvorath CTRL ile merminin bir gram alakası yok.

O kısmını bilmiyorum, CS de botlarla ara sıra oynuyorum ve CTRL basmadığım sürece sabit dursam bile mermi asla gitmiyor.

@xalvorath Binlerce saat çeşitli FPS oyunları oynadım. Gerek mobil gerek PC üzerinden. Bana kimin smurf kimin şanslı olduğunu anlatmanıza gerek yok. Canı sıkılan hesap açıp arkadaşını boostluyor. Bu sadece Valorant için geçerli değil. Neredeyse her oyunda durum bu.

Hocam valorant iyi oyun aslında, bende dün ilk defa başladım ama kitlesi çok sorun, herkes için demiyorum çoğunlukla oyunda çoluk çocuk, troll, ve özellikle kötü oynayınca anasına kadar söven klavye delikanlısı çok var bu oyunda.

Dosya Ekleri

• VALORANT 27.06.2024 18_01_07.webp
    58,3 KB · Görüntüleme: 105
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…