Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
BF 2042'yi kast ediyorsanız sanmıyorum. Şu videoda bu konuyla ilgili konuşuluyor:
BF 2042'yi kast ediyorsanız sanmıyorum. Şu videoda bu konuyla ilgili konuşuluyor:
Dandik dediğim şeyler aslında karakterler ve menü içindi, haritaları kötü diye de olabilir gerçi. Oynanır mı oynanır ama Battlefield'ın yerini tutamaz. Mirliva da öneriyor mesela çünkü sıkılmış artık BF1 gibi WW1-WW2 dönemi oyunlardan. 2042 de rezil olunca en iyi seçenek şu an Delta Force, güncelleme aldıkça çok daha iyi oluyor ama şu anki haliyle katlanamadım ben. Mobil oyun oynuyorum sanki. Tank oynanışı BF4 gibi olmalıydı, bir modda sıkça tank oynanıyordu girip bakmanı öneririm tank ve araç mekaniklerine. Şu an açık savaş meydanı oyunu oynamak istesem kesinlikle bunu oynardım BF1 veya 5'ten sıkılmışsam.Başkasını bilemem ama ben aşırı tatmin oldum. Böyle hızlı bir oyun arayışındaydım, Doom Eternal gibi. Mobil oyun havası var, sıfır değil ama pek önemli değil. Hiç önemli değil hatta.
Şahsen ben oynarken eğlendim.
@shockedblackguy, dandik bir oyun değil ya. O kadar da değil. Tank kullanmadım bilmiyorum ama oyun eğlenceli yani. Ayrıca YouTuberlar (Türk yabancı hepsi) önermezdi. Para için kendi kitlesine öyle bir oyun önermezlerdi, sanmıyorum.
Silah özelleştirme üstüne olan eleştirin için bir şey diyemeyeceğim.
Hero bazlı değil pek. Yani evet operatörler var ama bu o kadar da hero bazlı yapmıyor bence. R6 hero bazlı mesela.
Oyunun versus alınan karşıtı BF 2042. Bütün seriyi niye alıyorsunuzBütün seriden bahsediyorum. 2042 BF serisinin bir istisnasıdır bence.
Karakterlerin tasarımını mı yoksa özelliklerini ve oynanışını mı?Oyunun versus alınan karşıtı BF 2042. Bütün seriyi niye alıyorsunuz
@shockedblackguy, karakterleri dandik bulmuyorum. Ama evet, menü mobil oyun gibi.
BF1 vs. ile kıyaslamayın. Çünkü tür, amaç, klasman farklı. Yani biri WW1 teması iken biri modern çağ. BF1 vs DF pek mantıklı değil yani. BF1 tabii ki şu an en iyisi, o ayrı. Ama tür farklı. Tema, atmosfer falan.
Ya şöyle, sen mesela bir yerde hiç BF1 vs DF gördün mü?Karakterlerin tasarımını mı yoksa özelliklerini ve oynanışını mı?
BF serisinden bağımsız olarak soruyorum. Oyun çakma mobil oyun gibi yani onu söylemeye çalışıyorum. Ama çok kaliteli çakmışlar.Ya şöyle, sen mesela bir yerde hiç BF1 vs DF gördün mü?
Ya zaten %100 özgün değil. Dandik değil demek istemiştimBF serisinden bağımsız olarak soruyorum. Oyun çakma mobil oyun gibi yani onu söylemeye çalışıyorum. Ama çok kaliteli çakmışlar.