Ben LoL pek sevmiyorum da Valorant çok oynuyorum. Telemetri topluyor yani arkada?Orasını bilemem, hep solo takıldım LoL'de. Tabii dönem dönem ekip oldu ancak hiçbirisiyle uyum sağlayamadım oynadığım karakterden ötürü.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 5
İsteğe bağlı da mı açılmıyor bellek bütünlüğü? Belki kullanıcılar kendisi açmıştır o özelliği. Ya da daha düşük ihtimalle bu zorunluluğu geçici olarak bypass etmenin bir yolu da bulunmuş olabilir.İşin ilginç tarafı, WinLove projemizde bellek bütünlüğü kapalı olması gerekiyor ve WinLove kullanarak hâlen Valorant oynayan var. Benim bunu da kontrol etmem gerekiyor. Yeni gelmiş bir gereksinim olduğunu düşündüm ama 2024 yılında açılmış konular var.
- Makaleler
- 14
İsteğe bağlı açılıyor ama varsayılan olarak kapatmıştık. Acaba bir şey oldu da bu yaptığımız ayar çalışmadı mı diye kontrol etmek amacıyla birazdan kontrollerimi yapacağım.İsteğe bağlı da mı açılmıyor bellek bütünlüğü? Belki kullanıcılar kendisi açmıştır o özelliği. Ya da daha düşük ihtimalle bu zorunluluğu geçici olarak bypass etmenin bir yolu da bulunmuş olabilir.
Ömer_Yeter
Yetkin
Güvenlik ayağına oyundan resmen soğutuyorlar.
- Makaleler
- 14
Bir cihaza sıfırdan tekrar WinLove 11 kurdum. Hâttâ önce LTSC ardından Pro sürümünü kurdum. Ayar, varsayılan olarak ayarladığımız gibi kapalı geldi. Cihaz, hiçbir hata vermeden Valorant çalıştırıyor.İsteğe bağlı da mı açılmıyor bellek bütünlüğü? Belki kullanıcılar kendisi açmıştır o özelliği. Ya da daha düşük ihtimalle bu zorunluluğu geçici olarak bypass etmenin bir yolu da bulunmuş olabilir.
Öküz
Uzman
Şu yorumu öptüm ya. Valla monitörü öptüm. RIOT Games kadar rezil bir oyuncu firması, oyuncu topluluğu dünyaya gelmez bir daha.Vanguard arka planda devamlı SS alması, kernel düzeyde çalışması gibi saçmalıkları da cabası. Ben bir oyun için devamlı ekran görüntümü random bir şirkete emanet edemem.
Diğer bir konuya gelecek olursak, Riot Games'in hiçbir oyunu oynanmamalı. Hem şirket politikaları gereği, hem oyunlarının gereksizliği yüzünden. Sezon 10'dan sezon 15'e kadar LoL oynadım. Talon ile dünya sıralamalarına girdim ve oyunu bırakabildim. Sizlere de önerimdir. Güzelim hikayeli oyunlar varken böyle oyunları oynamayın.
Reend
Başarılı
Şu oyunları oynamayın ya, beni sinirden ağlatan tek oyun LoL'dür yeminle.