KS KS Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.548 Çözümler 2 Beğeniler 736 Yer Manisa 31 Ekim 2025 #11 Syntax dedi: İsabetsizliği etkilemiyor yeni güncelleme. Spray ile alakalı. Burst atarak oynuyorsa etkilemez. Genişletmek için tıkla... Guardian, sheriff, ghost etkiler mi? Onlarda tap oynuyorum doğal olarak genelde.
Syntax dedi: İsabetsizliği etkilemiyor yeni güncelleme. Spray ile alakalı. Burst atarak oynuyorsa etkilemez. Genişletmek için tıkla... Guardian, sheriff, ghost etkiler mi? Onlarda tap oynuyorum doğal olarak genelde.
Syntax Üstün Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 1.837 Çözümler 10 Beğeniler 1.850 31 Ekim 2025 #12 Torukojin Kaneki dedi: Guardian, sheriff, ghost etkiler mi? Onlarda tap oynuyorum doğal olarak genelde. Genişletmek için tıkla... Onların hiçbirine etki etmedi güncelleme diye biliyorum. Stinger, Spectre, Bulldog, Vandal ve Phantom etkilendi.
Torukojin Kaneki dedi: Guardian, sheriff, ghost etkiler mi? Onlarda tap oynuyorum doğal olarak genelde. Genişletmek için tıkla... Onların hiçbirine etki etmedi güncelleme diye biliyorum. Stinger, Spectre, Bulldog, Vandal ve Phantom etkilendi.