Detaylar
Kim cevapladı?desire doue
Becerikli
Gamermarkt bu konuda en iyisi, fakat kesinlike hesabı geri çekme veya şüpheli bir işlem yapma. Site direkt kendisi adli süreci yürütüyor.
serhatmorgan
Uzman
Gamermarkt bu konuda en iyisi, fakat kesinlike hesabı geri çekme veya şüpheli bir işlem yapma. Site direkt kendisi adli süreci yürütüyor.
Adli süreci yönetse ne olacak onu anlamadım? Riot hesap satışına izin vermiyor diye biliyorum aynı Steam gibi. Bilmediğimden soruyorum hesabı geri çekse bunun bir suçu var mı? Ben yok diye biliyorum.
Blackraven
Üstün
Önerilen hiçbir siteyi kullanmayın. Yoksa hesabı alan kişi o hesabı bir süre banlatınca aracı siteye ulaşıp "hesabın orijinal sahibi hesabı banlattı" vb. diyerek iade başvurusunda bulunabiliyor ve o noktada bu aracı firmalar sizi para iadesi yapmanız konusunda taciz ediyor, dava ile tehdit ediyor. Kısaca 3 kuruş para alacağım diye rezil olursunuz. Satacaksanız forumlara, gruplara belki sahibinden üzerinden ilan vererek parayı elden alarak satın. Satamıyorsanız da satmayın. Cidden değmez.
Hesap satışı temiz bir iş değil. Hesaba bir şey olsa arkasında duracak biri yok, satıcının hesabı destekle iletişime geçip geri almayacağının garantisi yok ya da yukarıdaki arkadaşın dediği gibi alıcının hesabı banlatmayacağının garantisi yok.
Satacaksanız en azından güvenilir birine satın.
Satacaksanız en azından güvenilir birine satın.
Bir tandığına satabilirsin, onun dışındaki yöntemler bol komisyonlu ve riskli.
Son düzenleyen: Moderatör:
desire doue
Becerikli
Tüm parayı geri alıp üstüne tüm masrafları sana kitlerler. Davanın Riot ile bir alakası yok. Site direkt dolandırıcılıktan dava açıyor, çok örneği var. Şikayet var'a gir ağlayanları görürsün.Adli süreci yönetse ne olacak onu anlamadım? Riot hesap satışına izin vermiyor diye biliyorum aynı Steam gibi. Bilmediğimden soruyorum hesabı geri çekse bunun bir suçu var mı? Ben yok diye biliyorum.
Tüm parayı geri alıp üstüne tüm masrafları sana kitlerler. Davanın Riot ile bir alakası yok. Site direkt dolandırıcılıktan dava açıyor, çok örneği var. Şikayet Var'a gir ağlayanları görürsün.
Ortada bir hesap alım satım olduğunu kanıtlayıp ters köşe yapabilecek avukatın olsa sen onların donuna kadar alırsın. Onların yaptığı da legal değil.
Ağlayanlar 15 yaş çoluk çocuktur.
Blackraven
Üstün
Ortada bir hesap alım satım olduğunu kanıtlayıp ters köşe yapabilecek avukatın olsa sen onların donuna kadar alırsın.
Onların yaptığı da legal değil.
Ağlayanlar 15 yaş çoluk çocuktur.
Hesap satışı olayı Riot gözünde legal değil bizim kanunlarımız özelinde bir yasadışılığı yok dolayısıyla birisini oyun hesabı satıyor diye şahıs olarak dava edemezsin, şikayet edemezsin diye düşünüyorum. Satış işlemindeki yasa dışı durumlar(dolandırıcılık vb.) şikayet edilebilir sadece.