Valorant hesabı ne kadar eder?

İtemsatışı biraz incelediğimde benim hesabımın muadilleri 12-13 civarında ama ilanlar uzun süredir satılmamış bunu göz önünde bulundurarak 10.5 yaptım fiyatı 1 hafta bekleyeceğim satılmazsa indireceğim fiyatı.

Hocam dediklerinize yanlış diyen yok zaten ama dediklerinize rağmen bu oyunda hesap ticareti bir şekilde dönüyor dolandırılan olur olmaz orasını bilemem alan kişi bu riskleri göz önünde bulundurup alıyordur, boş yere gerginliğe gerek yok dediklerinizi ben de biliyorum bunları düşünerek bir fiyat belirlemek için açtım konuyu.

Son düzenleme:
Gerginlikle alakası yok, Riot'un bu konularda işi iyice sıkı tutmaya başladığının farkında değil hiç kimse.
Valve veya türevi bir yer olsa sıkıntı olmaz ama Riot işi acayip sıkı tutuyor artık, özellikle Valorant'ın kapalı beta döneminden itibaren Riot hesapları acayip değersizleşti.
Zamanında LoL'de Maybe nickli hesabın sahibine dünyanın parasını teklif etmişlerdi, bilen arkadaşlar vardır illaki bu hesap nicklerinin fiyatlarının uçukluğunu.
Riot son birkaç senedir bu hesap satış işlerine karşı acayip sert politika izlemeye başladı, satılık hesapları vs. geçtim hesapların sürekli değişen lokasyonlarına göre hesapları inceleme altına alıyorlar.

Google mailini alabilmeside kolay değil önemli bilgileri hatırlaması gerekir ilk sahibinin, Google mailini aldıktan sonra Riot Games'e destek açması gerek ki sadece ilk maille alamaması lazım (%100 emin değilim o yüzden lazım diyorum.) Yanında farklı sorularda soruyorlar. İlk sahibi bunları unutmuş olabilir, abudik gubudik sorular var çünkü. Hadi çekti diyelim aracı site ve alıcı ile uğraşır. Zor iş yani.

Google maili değiştirildikten sonra 7 gün içinde alınabiliyor ondan sonrası imkansız diye biliyorum

Hocalarım gamermarkt üzerinden 8k teklif geldi ne diyorsunuz vereyim mi

Son düzenleme:
Google maili değiştirildikten sonra 7 gün içinde alınabiliyor ondan sonrası imkansız diye biliyorum

Hocalarım gamermarkt üzerinden 8K teklif geldi ne diyorsunuz vereyim mi?

Satın bence iyi teklif. Önceden pazarlık yapın ama 9k, 8.5k ya vereyim deyin.

Komisyon çok fazlaymış zitempatışta yapın olmazsa.

Gamermarkttan istiyor bir de alıcı baktım site bayağı sıkıntılı İtemsatış'tan satabilirsem satacağım durduk yere başımıza bela almaya gerek yok.

Gamermarkttan istiyor bir de alıcı baktım site bayağı sıkıntılı İtemsatış'tan satabilirsem satacağım durduk yere başımıza bela almaya gerek yok.

Siteyi sadece ad olarak biliyorum bende satış falan yapmadın önceden yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…