Haaland
Başarılı
İtemsatışı biraz incelediğimde benim hesabımın muadilleri 12-13 civarında ama ilanlar uzun süredir satılmamış bunu göz önünde bulundurarak 10.5 yaptım fiyatı 1 hafta bekleyeceğim satılmazsa indireceğim fiyatı.Kimse almaz gibi geliyor ama hesap alan çok var. Özellikle yüksek ranklı hesap alıcısı çok fazla. Ve son dönemde de hesap fiyatları arttı diye biliyorum.
@Orange Head hocam hesap alım-satımı yapıyor. Daha çok yardımcı olabilir size. @Haaland
Ben de bu işin ticaretini biliyorum, yıllardır trading sektöründeyim.
Aracı siteler alıcıyı korur, satıcıyı değil. Alıcı iki yalan dolan beyanla karşı tarafı suçlayabilir.
İlk maili vermek zorunda olabilir ama ilk maili de geri almak oldukça basit, ilk maili geri aldığı anda hesabı da geri alır. Bilmem anlatabiliyor muyum?
Hocam dediklerinize yanlış diyen yok zaten ama dediklerinize rağmen bu oyunda hesap ticareti bir şekilde dönüyor dolandırılan olur olmaz orasını bilemem alan kişi bu riskleri göz önünde bulundurup alıyordur, boş yere gerginliğe gerek yok dediklerinizi ben de biliyorum bunları düşünerek bir fiyat belirlemek için açtım konuyu.
Son düzenleme: