BnKamil

Çalışkan
Valorant'a yeni başladım 2 haftadır oynuyorum. Skin almadan oyunun eğlencesi çıkmıyor açıkçası. VP alıp iyi bir bıçak ve iyi vandal alsam 2.000 TL tutuyor. Bir siteden 10k yatırılmış hesap 4.000 TL'ye satılıyor. Yani kendi skinlerimi teker teker dizmeye kalktığımda çok fazla para ödeyip az skin alıyorum. Bende siteden 4.000 TL'ye bir hesap buldum. Alacağım adam bana 1 yıldır hesabın kendinde olduğunu ve herhangi bir çekilme olmadığını söyledi. Kimlik onaylı satıcı ve 20 başarılı işlemi var temiz birine benziyor. Hesap satın alımı tercih etmeli miyim yoksa zararına hesap mı satın alayım?

Kimlik onayına aldanma hesabı çeken çekiyor. Bir kez başıma geldi uğraşırsın söyleyeyim. Mümkünse telefon numarası gibi şeyleri de isteyin ne olur ne olmaz.

Benim hesabı zamanında çalmışlardı. Başka bir çocuğa satmışlar. 3 ay umursamamıştım. Ama geri dönmek istediğimde doğum tarihimi ve ilk mailimi verdiğim gibi Riot hesabımı bana geri verdi. Hesaba bir girdim 6 kostüm almış çocuk. Sana da çalıntı hesabı kakalarlar görürsün.

Satıcının inisiyatifine kalırsın. Bende kendi skinli valorant hesabımı zamanında sattım, istesem geri alabilirdim. Hatta ban yemediyse şu an bile geri alabilirim ama haram lokma yemeyi sevmediğim için hiç öyle şeylerle uğraşmıyorum. Ama çoğunluk (%95) hesabı geri çekiyor veya çalıntı hesap satıyor. İstisnalar kaideyi bozmaz. Hesap satın almak yerine kendi hesabını dizmen en doğrusu olur.

Hesap almak yerine VP alıp battle pass alın. Random hesaplara hiç girişmeyin zaten. Zamanında 50 liram çöp oldu hevesten.

Hesapları gerçek sahibi istediği zaman geri alabiliyor. Paranız çöp olur. O yüzden VP almak daha mantıklı.