Emre Human

Üstün
Yan hesabıma 1600 lira yatırdım şimdi de mağazaya yorunun janti kelebeği gelmiş 800 lira. Ben bunu alsam kenarda dursa lazım olduğu zaman satsam kar eder miyim? 2400 lira yatırılmış hesap atıyorum 1 yıl sonra değerini korur mu? O zamana VP fiyatları falan artar diye düşünüyorum.

Riot oyunlarına para yatırılmaz git Steam'den oyun al daha iyi.

Yan hesabıma 1600 lira yatırdım şimdi de mağazaya yorunun janti kelebeği gelmiş 800 lira. Ben bunu alsam kenarda dursa lazım olduğu zaman satsam kar eder miyim? 2400 lira yatırılmış hesap atıyorum 1 yıl sonra değerini korur mu? O zamana VP fiyatları falan artar diye düşünüyorum.
Hem satsan bile satamazsın satmak yasak.

Hesabın bedeli genelde mevcut öğelerin yarı fiyatı üstünden gerçekleşiyor. Hesabın değerini mağazaya gelmeyen skinler arttırıyor çoğu zaman. Ayrıca hesap satışının yasak olması ve hesabın geri alınma işleminin kolaylığı hesap satmayı çok cazip kılmıyor. Aldığınız anda paranızı yarıya düşüren bir şeye yatırım yapmak pek mantıklı değil bana kalırsa.

Riot oyunlarında hesap satışı yasak olduğu için ve hesabın satıldığı tespit edildiğinde banlanma riski olduğu için, bir de üstüne eğer hesabın ilk mailine sahipseniz sattığınız hesabı istediğiniz zaman ticket açarak geri alabildiğiniz için benim gözümde Valorant hesaplarının değeri daima sıfırdır. Yani hiç bu topa girmeyin diyorum.