Öncelikle herkese merhaba, çekilişle kazanmış olduğum 825 VP var elimde. Bunu nerede, hangi sitede satabilirim? Buradan alıcı çıksa bile satıcı ve alıcı arasında yaşanacak güven problemi nedeniyle o iş biraz sıkıntılı. Gelen parayla Steam cüzdan kodu alacağım yerine.

Fiyatı söylersen bende alabilirim referans'larım falan da mevcut zamanında buradan bir arkadaşa ekran kartı bile gönderdim. Moderasyonla da alım satımım olmuştu.

Fiyatı söylersen bende alabilirim referans'larım falan da mevcut zamanında buradan bir arkadaşa ekran kartı bile gönderdim. Moderasyonla da alım satımım olmuştu.

VP sitelerinde 230-250 TL civarı arasında değişiyor fiyatlar ben 190'a bırakırım eğer alıcı arkadaş artık nasıl oluyor ibanamı atacak işlem ücreti vs kesintilerle 200 TL çıkar alıcının cebindende.

VP sitelerinde 230-250 TL civarı arasında değişiyor fiyatlar ben 190'a bırakırım eğer alıcı arkadaş artık nasıl oluyor ibanamı atacak işlem ücreti vs kesintilerle 200 TL çıkar alıcının cebindende.

Skin fiyatlarına baktım da yetmiyormuş zaten kız arkadaşım arada bir oynuyordu da sanırım fazla alınca uyguna geliyormuş direk 3000 alacağım 800 civarına. Yukarıdaki arkadaş'a satsanız onun işini daha çok görür.

Bir de tam anlamadığımdan soruyorum moderasyon DM başlatıyor dedin o ne tam olarak ben görüntüleyebiliyor muyum?

Arkadaş satın almak isterse Moderasyon'a rapor verip DM açabiliyor lakin ikinci el alım satım kategorisi sizde açık olmadığından yaparlar mı bilmiyorum. İtemsatış'da falan da istediğin fiyata satabileceğini sanmıyorum çünkü komisyonla zaten sitelerin satış fiyatına geliyor. Çevrene satmayı dene tavsiyem.

Arkadaş satın almak isterse Moderasyon'a rapor verip DM açabiliyor lakin ikinci el alım satım kategorisi sizde açık olmadığından yaparlar mı bilmiyorum. İtemsatış'da falan da istediğin fiyata satabileceğini sanmıyorum çünkü komisyonla zaten sitelerin satış fiyatına geliyor. Çevrene satmayı dene tavsiyem.

Daha ne kadar uygun fiyata satabilirimki sitelerde almak için cebindenmin 235 TL çıkması lazım ama dediğin gibi bu bir kod ve kimse almakistemez 2. el şahsen bende almam sitelerden alırım 1 hafta daha beklemeyi düşünüyorum.